Σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από τα 9 της χρόνια

Κάτοικος Αργαλαστής ο δράστης κάλεσε το θύμα στο δρόμο για δήθεν μηχανική βλάβη

Άγριο έγκλημα έγινε τις βραδινές ώρες στον Βόλο όταν ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας, πυροβόλησε 33χρονο ομοεθνή και κουνιάδο του με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα
Το χέρι του δράστη φέρεται να όπλισε κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος σε βάρος της κόρης του που μόλις ενηλικιώθηκε και η οποία χρονολογούνταν από περίπου μια δεκαετία.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ, όταν ο 50χρονος δράστης, που μένει στην Αργαλαστή, ειδοποίησε από τον κουνιάδο του, το 33χρονο θύμα κάτοικος Βόλου, να πάει κοντά στην ΑΓΕΤ να τον βοηθήσει γιατί δήθεν είχε μείνει το όχημά του από μηχανική βλάβη.
Το θύμα, μη έχοντας την παραμικρή υποψία, πήγε και εκεί ο 50χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τον τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος και στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να έσπασε το όπλο.

Ο 50χρονος φέρεται να πήρε την απόφασή του όταν ενημερώθηκε από την 18χρονη σήμερα κόρη του από τον πρώτο του γάμο ότι την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και μάλιστα την εκβίαζε ότι θα δημοσιεύσει βιντεοληπτικό υλικό!

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης ειδοποίησε την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στο σημείο και στην άκρη του δρόμου κοντά στην ΑΓΕΤ βρήκαν νεκρό τον 33χρονο με τραύματα στο πρόσωπο και διαμπερές τραύμα στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ενώ κοντά του βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια η κυνηγητική καραμπίνα.

Ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών από το πρώτο του γάμο. Η πρώτη του σύζυγος, σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ με τη δεύτερη σύζυγο – αδερφή του θύματος, έχουν ένα παιδί.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.
Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.