«Σκούπα» έκαναν πέντε κουκουλοφόροι κοσμηματοπωλείο στον Αλμυρό

Σε άνω των 500.000 € υπολογίζεται η αξία των κλοπιμαίων

«Σκούπα» έκαναν τις προθήκες και το χρηματοκιβώτιο κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται στο κέντρο του Αλμυρού, πέντε άγνωστοι δράστες, που φορώντας κουκούλες, αφού έσπασαν με βαριοπούλες τη βιτρίνα μπήκαν στο κατάστημα και σε διάστημα λιγότερο των πέντε λεπτών κατάφεραν να το αδειάσουν, να πάρουν το χρηματοκιβώτιο και να εξαφανιστούν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Opel, χρώματος μαύρου.
Όλα έγιναν στις 3.30 σήμερα τα ξημερώματα, όταν οι άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες πήγαν στο κοσμηματοπωλείο, έσπασαν τη βιτρίνα, μπήκαν στο κατάστημα και παρόλο που χτύπησε ο συναγερμός, σε λίγα λεπτά της ώρας κατάφεραν να «σηκώσουν» τα κοσμήματα και τα ρολόγια που υπήρχαν και να γίνουν «καπνός».
Σύμφωνα με μαρτυρίες, τους δράστες αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης αρτοποιείου που βρίσκεται κοντά στο κοσμηματοπωλείο, όταν άκουσε τον συναγερμό, ειδοποίησε την Αστυνομία, που μέχρι να φτάσει επί τόπου, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.
Σύμφωνα με τον απολογισμό που έγινε νωρίς το πρωί, οι δράστες έκλεψαν τα πάντα από το κοσμηματοπωλείο και άφησαν μόνο δύο ρολόγια, ενώ η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται σε 500.000 – 800.000 €.
Πηγές της Αστυνομίας εκτιμούν ότι οι δράστες της διάρρηξης με τη μεγάλη «μπάζα» ήταν περαστικοί από την περιοχή, ενώ φαίνεται ότι είχαν παρακολουθήσει το χώρο πριν τη διάρρηξη. Εκτιμάται δε ότι αμέσως μετά τη διάρρηξη το πιθανότερο είναι να βγήκαν στην εθνική οδό και να μην «εγκλωβίστηκαν» στο Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.