Σοκ στον Βόλο από τον ξαφνικό θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα

Ήταν πολύ γνωστός εικονολήπτης στον τηλεοπτικό σταθμό Astra

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού εικονολήπτη Βαλάντη Καπίτσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γνωστός επαγγελματίας του Βόλου υπέστη ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να τον επαναφέρουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.

Ο Βαλάντης Καπίτσας ήταν μόλις 48 ετών και ήταν πολύ γνωστός εικονολήπτης στον τηλεοπτικό σταθμό Astra, έχοντας εκατοντάδες συνεργασίες και με σταθμούς πανελλαδικές εμβέλειας.

Πρόσφατα ο Βαλάντης Καπίτσας είχε αποκτήσει από τον γάμο του και μια κόρη, ενώ είχε και μία άλλη κόρη από προηγούμενο γάμο του.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει όλη την πόλη, καθώς ο Βαλάντης Καπίτσας ήταν αγαπητός σε όλους τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες. Ήταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός, πάντα στις επάλξεις, πάντα κοντά στην είδηση. Έσπευδε να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη, έφτανε πρώτος στο ρεπορτάζ και πάντα είχε ένα χαμόγελο και ένα καλό λόγο για όλους, γι’ αυτό και όλοι τον αγαπούσαν και τον είχαν μέσα στην καρδιά τους.

Το magnesianews και η ΜΑΓΝΗΣΙΑ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.