Στενός φίλος του Βολιώτη Χρήστου Τσιόλια που «έφυγε» από κορωνοϊό: «Είχε ραγδαία επιδείνωση»

Πάλευε τις τελευταίες ημέρες να κρατηθεί στη ζωή

Αυτοδημιούργητος, δραστήριος και με κοινωνικές ευαισθησίες. Έτσι περιγράφουν φίλοι και συνεργάτες, τον επιχειρηματία Χρήστο Τσιόλια ή αλλιώς τον mr. Oxford Company, που δημιούργησε μια αλυσίδα καταστημάτων με πουκαμίσα και έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό.

Ο 62χρονος κόλλησε τέλη Οκτωβρίου στη δουλειά του. Στενός του φίλος, που είχε ταξιδέψει και γευματίσει μαζί του λίγες μέρες πριν ενημερωθεί ότι είναι θετικός, μιλάει στο LIVE NEWS για τη στάση ευθύνης του επιχειρηματία.

Τα πρώτα ελαφριά συμπτώματα, που περιέγραφε στον φίλο του, ελίχθηκαν σε βαριά πνευμονία με τον 62χρονο να παλεύει τις τελευταίες μέρες να κρατηθεί στη ζωή.

Ανείπωτη η θλίψη για την σύζυγό του που τον αποχαιρέτησε στο Facebook με την τελευταία φωτογραφία που έβγαλαν μαζί, χαμογελαστοί σε οικογενειακή τους στιγμή.

Ο 62χρονος γεννήθηκε και στο Βόλο και στα 18 του πήγε στην Ιταλία για να σπουδάσει ιατρική. Ένα πουκάμισο, από ύφασμα τύπου Oxford που αγόρασε με τις οικονομίες του στην Μπολόνια, ήταν η αφορμή για να γεννηθεί η ιδέα, αλλά και το όνομα της επιχείρησης του.

Αν και ολοκλήρωσε τις σπουδές του, δεν ασχολήθηκε ποτέ με την ιατρική και το 1991 άνοιξε με τον αδερφό του το πρώτο κατάστημα Oxford Company στο Βόλο.

Η εξυπηρετική ποιότητα Oxford Company σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, τον ανέδειξαν γρήγορα σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία που οι συνεργάτες του αποκαλούσαν «Βασιλιά του πουκαμίσου».

Όμως τα ελληνικά πουκάμισα που αγαπήθηκαν από τους άντρες και βρίσκονται στις περισσότερες ντουλάπες, για τον Χρήστο Τσιόλια, ήταν κάτι παραπάνω.

Ο Χρήστος Τσιόλιας, ξεχώριζε για τις μαγειρικές του ικανότητες, την αγάπη του για το τένις, και την φιλανθρωπική του δράση.

Ο 62χρονος αφήνει πίσω του την σύζυγό του και ένα ανήλικο παιδί.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Χάρης Μέγας, δικηγόρος και φίλος του Χρήστου Τσιόλια που έφυγε από τη ζωή.

«Είναι μια εικονική πραγματικότητα αυτό που βιώνουμε, αλλά παύει να είναι εικονική όταν κάποιος στο κοντινό μας περιβάλλον φεύγει. Έφυγε αδικαιολόγητα, για το μυαλό μας. Αυτοί οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τον κόσμο τελείως μόνοι. Όταν είσαι δεμένος με τη ζωή, ήταν ένας υπερδραστήριος άνθρωπος, και έφυγε μόνος, χωρίς ούτε ένα άτομο από την οικογένειά του να του κρατάει το χέρι, είναι ό,τι χειρότερο της κατάστασης που βιώνουμε. Μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς να είναι ιδιαίτερα άσχημα. Είχε ραγδαία επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες», είπε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Μέγας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.