Στη φυλακή Βολιώτης για κλοπή αυτοκινήτου και επικίνδυνη οδήγηση

Είχε συλληφθεί μετά από καταδίωξη σού έπεσε σε τρέιλερ και πόρτα επιχείρησης

Στη φυλακή θα περάσει τους επόμενους μήνες ένας 45χρονος Βολιώτης σεσημασμένος για κλοπές, ο οποίος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε ερήμην για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια. Αν εντοπιστεί και συλληφθεί, θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 22 μηνών.
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο εκδικάστηκε χθες η υπόθεση, όπου ο κατηγορούμενος, 44 χρονών τότε, στις 26 Αυγούστου 2023, μπήκε στην αυλή του σπιτιού μιας 72χρονης στη Ν. Αγχίαλο και της έκλεψε ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο υπήρχαν δύο συσκευασίες ελαιόλαδου και δύο κλουβιά με ωδικά πτηνά.
Η γυναίκα αντιλήφθηκε την κλοπή, ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησε καταδίωξη. Ο 44χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, προσκρούοντας, στη συνέχεια, σε σταθμευμένο τρέιλερ και πόρτα εισόδου επιχείρησης, στην οδό Λαρίσης, όπου και τελικά συνελήφθη, ενώ το αυτοκίνητο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.
Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών χωρίς αναστολή και η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.