Στη φυλακή ο 38χρονος τσαντάκιας του Βόλου

Για δύο ληστείες

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή χθες, ο 38χρονος τσαντάκιας, που κρίθηκε ένοχος για δύο ληστείες και μια απόπειρα, με δράστη που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος.
Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη την Τρίτη, διότι επέβαινε σε δίκυκλο και φορώντας κράνος πλησίασε μια 65χρονη γυναίκα που κινούνταν πεζή και σταμάτησε δίπλα της. Την έσπρωξε με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά και της άρπαξε την τσάντα που περιείχε μικρής αξίας πράγματα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου.
Από την προανάκριση και τις περιγραφές, προέκυψε ότι ο ίδιος δράστης την Κυριακή 14 Απριλίου είχε πλησιάσει με τον ίδιο τρόπο στο κέντρο του Βόλου, άλλες δύο γυναίκες, μια 72χρονη την οποία με τον ίδιο τρόπο την έσπρωξε και έπεσε στο έδαφος και της άρπαξε την τσάντα, με μικρής αξίας πράγματα, ενώ αποπειράθηκε να ληστέψει και μια 64χρονη, αλλά η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να κρατήσει την τσάντα της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.