Στην αναμονή για 15 ύποπτα σε κορωνοϊό περιστατικά το Νοσοκομείο Βόλου

Πεντάχρονο παιδάκι και 15μηνών μωρό εξετάζονται ως ύποπτα περιστατικά

Έντεκα ήταν συνολικά τα περιστατικά μέχρι και χθες το βράδυ το Νοσοκομείο Βόλου τα οποία εξετάστηκαν ως ύποπτα για κορωνοϊό, μεταξύ αυτών και για δύο παιδιά, το ένα 5 ετών και το άλλο 15 μηνών, που παρουσίασαν βήχα και πυρετό. Σήμερα ο αριθμός αυτός έχει ανέβει, καθώς στη λίστα προστέθηκαν ακόμη τέσσερα ύποπτα περιστατικά.

Στην αναμονή βρίσκονταν για ακόμη μία ημέρα χθες, γιατροί και νοσηλευτές για να λάβουν τα αποτελέσματα έντεκα των δειγμάτων υπόπτων για κορωνοϊό περιστατικών, που έφτασαν από το βράδυ της Δευτέρας και το βράδυ της Τρίτης στο Νοσοκομείο Βόλου.
Συνολικά έξι άτομα νοσηλεύονταν μέχρι και χθες σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, μεταξύ αυτών κι ένα παιδάκι 5 ετών, που εμφάνισε πυρετό και βήχα.

Αντίστοιχη περίπτωση ήταν κι ενός βρέφους 15 μηνών, από το οποίο οι γιατροί έλαβαν επίχρισμα προς εξέταση, συνέστησαν όμως την παραμονή του στο σπίτι, έως ότου εκδοθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Αν και οι γιατροί ανέμεναν μέχρι και αργά χθες το βράδυ τα αποτελέσματα, αυτά δεν εκδόθηκαν.
Σήμερα, η λίστα των υπόπτων για κορωνοϊό περιστατικών ανέβηκε, καθώς προσήλθαν στο Νοσοκομείο άλλα τέσσερα , με τον αριθμό να ανεβαίνει στους 15.

Από αυτό το σύνολο, πέντε άτομα νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, έξι επέστρεψαν στο σπίτι τους σε περιορισμό, ενώ τέσσερα περιστατικά νοσηλεύονται σε νέα ειδικά διαμορφωμένη μονάδα, στο ισόγειο της παλιάς πτέρυγας του Νοσοκομείου.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των εν λόγω περιστατικών αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.