Στις φλόγες ασθενοφόρο μετά τον κόμβο του Βελεστίνου (photo+video)

Κάηκε ολοσχερώς- Καλά στην υγεία τους οι δύο διασώστες και δύο ασθενείς που επέβαιναν στο όχημα

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λαμίας σήμερα το μεσημέρι, την ώρα επέστρεφε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στη βάση του, μεταφέροντας καρκινοπαθή για χημειοθεραπεία. Στο ασθενοφόρο ξέσπασε πυρκαγιά, μερικά χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Βελεστίνου και ευτυχώς δεν κινδύνεψε άνθρωπος ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ πρόλαβε να βγάλει το φορείο, τις φιάλες οξυγόνου και άλλο εξοπλισμό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Β’ ΒΙ.ΠΕ. ενημερώθηκε στη 1 το μεσημέρι για την πυρκαγιά που εκτιμάται ότι οφείλεται σε βραχυκύκλωμα και ξεκίνησε από τον χώρο του κινητήρα.
Στο σημείο της εθνικής οδού πήγαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα και επικεφαλής τον διοικητή της υπηρεσίας αντιπύραρχο Κώστα Τσίκα, που ρίχτηκαν στη «μάχη» με τις φλόγες και κατάφεραν να τη σβήσουν περίπου 30 λεπτά αργότερα.

Ευτυχώς το πλήρωμα του ασθενοφόρου αντιλήφθηκε άμεσα τη φωτιά, απομακρύνθηκε από το όχημα, όπως και ο ασθενής και η συνοδός σύζυγός του που βρισκόταν στο πίσω μέρος.

Αποτέλεσμα της φωτιάς ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς το ασθενοφόρο, που ήταν σχετικά καινούργιο, γαλλικής κατασκευής και ανήκε στη δύναμη του ΕΚΑΒ Λαμίας.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργεί προανάκριση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που κατέγραψε διερχόμενος οδηγός

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.