Στις περιζήτητες Σχολές οι αριστούχοι της Μαγνησίας (φωτογραφίες)

Διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους, ενώ πολλοί εισάγονται πρώτοι πανελλαδικώς

Έβαλαν τα δυνατά τους, διάβασαν πολύ και αντιστάθηκαν στις δυσκολίες που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού και στη δική τους ζωή. Οι αριστούχοι των πανελλαδικών εξετάσεων της Μαγνησίας, κατάφεραν να εισαχθούν στις περιζήτητες σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ αρκετοί από αυτούς διέπρεψαν, καθώς εισήχθησαν πρώτοι πανελλαδικά στις σχολές που επέλεξαν. Για μια ακόμη φορά η Μαγνησία κατάφερε να ξεχωρίσει σε όλη την Ελλάδα με τα λαμπρά μυαλά των νέων της.

Ρεπορτάζ πανελλαδικών εξετάσεων: Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ συγκέντρωσε πολλούς επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όμως φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι που είδαν τους καρπούς των κόπων τους.

 

 Πηνελόπη- Νικολέτα Κούνε, ΓΕΛ Αγχιάλου,  19200 μόρια, Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής Π.Θ. 

Η Πηνελόπη – Νικολέτα Κούνε από το ΓΕΛ Αγχιάλου κατάφερε να είναι η πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις σε όλη τη Μαγνησία -και να εισαχθεί πρώτη σε όλη την Ελλάδα, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που αποτελούσε την πρώτη της επιλογή.

Εμμανουέλλα Μόσχου, ΕΠΑΛ Αλμυρού, 19585 μόρια, Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας

Όχι μόνο αρίστευσε,  αλλά είναι και η πρώτη που έκοψε το νήμα των βαθμολογιών στις πανελλαδικές εξετάσεις στα ΕΠΑΛ στη Μαγνησία. Με 19585 μόρια η Εμμανουέλλα Μόσχου από το ΕΠΑΛ Αλμυρού είναι η πρώτη στο σχολείο της αλλά και σε όλο το νομό, ενώ σήμερα κατάφερε να εισαχθεί πρώτη στη γενική σειρά κατάταξης στην πρώτη της επιλογή, που είναι η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας με κατεύθυνση Διοικητής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης.

Σκιαθίτη Ελένη,  2ο ΓΕΛ Βόλου,19288 μόρια, Ιατρική ΑΠΘ

Συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στις πανελλαδικές εξετάσεις, με το παλιό σύστημα και κατάφερε να πραγματοποιήσει το στόχο της. Η Ελένη Σκιαθίτη, απόφοιτη του 2ου ΓΕΛ Βόλου με 19288 μόρια, κατάφερε να εισαχθεί πρώτη πανελλαδικά στο Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Φραγκόπουλος Γιώργος, 7ο ΓΕΛ Βόλου, 19096 μόρια, Ιατρική Αθηνών

Με 100αρι στη Φυσική , 100αρι στη Βιολογία και 19096 μόρια, ο Γιώργος Φραγκόπουλος από το 7ο Λύκειο Βόλου τερμάτισε μέσα στους κορυφαίους υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων στη Μαγνησία, δίνοντας για δεύτερη φορά πανελλαδικές και χθες γιόρτασε την εισαγωγή του στην Ιατρική Αθηνών, που ήταν η πρώτη του επιλογή. Ο ίδιος φανερά  χαρούμενος δήλωσε πως είναι δικαιωμένος για τους κόπους που έχει καταβάλλει.

 

Χατζάκου Ευαγγελία, ΓΕΛ Βελεστίνου, 19075 μόρια, Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Με 19075 η Ευαγγελία Χατζάκου από το ΓΕΛ Βελεστίνου κατάφερε να πρωτεύσει στο νομό και μάλιστα εισήχθη πρώτη πανελλαδικά στη  Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας, που αποτελούσε  παιδικό της όνειρο και στόχο. Η Ευαγγελία δηλώνει περήφανη και χαρούμενη για την επιτυχία της αυτή και πλέον είναι έτοιμη να βαδίσει  στα χνάρια του αστυνομικού πατέρα της.

Κατσαρού Ελευθερία, 4ο ΓΕΛ Βόλου, 19025 μόρια, Ιατρική Αθηνών

Η Ελευθερία συγκεντρώνοντας 19025 μόρια έκοψε πρώτο το νήμα στο σχολείο της και εισάγεται στην Ιατρική Αθηνών, που αποτελούσε την πρώτη της επιλογή!

Χαλβατζής Πολυχρόνης – Αθανάσιος, ΕΠΑΛ Βελεστίνου, 17.785 μόρια, Οικονομικό Π.Θ.

Ο Πολυχρόνης όχι μόνο κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αλλά κατετάγη και πρώτος πανελλαδικά!

Καραγιάννη Χαρίκλεια-Μαρία, 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, 19025 μόρια, Διερμηνείας Κέρκυρα

Η Χαρίκλεια- Μαρία κατάφερε να διαπρέψει στις πανελλαδικές εξετάσεις, έγραψε στην Κοινωνιολογία 20 και εισάγεται στην σχολή Μεταφραστών – Διερμηνέων Κέρκυρας, που ήταν η πρώτη της επιλογή, πετυχαίνοντας έτσι έναν πολύ μεγάλο στόχο που είχε θέσει.

Δεμίρης Χρήστος, 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, 18375, Μηχανολόγων Μηχανικών Π.Θ.

 

Ο Χρήστος κατάφερε και συγκέντρωσε μία πολύ υψηλή βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις και εισάγεται στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που ήταν η πρώτη του επιλογή.

 

Οικονόμου Βικτώρια, 1ο ΓΕΛ Βόλου, 18775 μόρια, Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

Η Βικτώρια μπορεί να αγχώθηκε από τα πρωτόγνωρα γεγονότα λόγω κορωνοϊού, ωστόσο τα κατάφερε περίφημα στις πανελλαδικές εξετάσεις και ο στόχος της έγινε πραγματικότητα, καθώς εισάγεται στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ, που ήταν και η πρώτη της επιλογή.

 

Στεφοπούλου Ειρήνη, 1ο ΓΕΛ Βόλου, 18200 μόρια, Νομική Αθηνών

Η Ειρήνη αν και είχε αρχικό στόχο το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις την έκανε να αλλάξει τη γνώμη της και να δηλώσει ως πρώτη προτίμηση εισαγωγής της τη Νομική Αθηνών. Και απ΄ότι φαίνεται η Ειρήνη κάνει πραγματικότητα κάθε στόχο, που θέτει καθώς από τον Σεπτέμβριο θα περάσει την πόρτα της Νομικής Αθηνών!

Σταθαράκου Μαρία, 2ο ΓΕΛ Βόλου, 18950 μόρια, Νομική Αθηνών

Η Μαρία συγκέντρωσε από τις υψηλότερες βαθμολογίες του σχολείου της και εισάγεται στη Νομική Αθηνών, που ήταν και η πρώτη της επιλογή.

Ανδριτσάνου Μαρία, 2ο ΓΕΛ Βόλου, 18825 μόρια, Νομική Θεσσαλονίκης

Η Μαρία χαρακτήρισε τη χρονιά που πέρασε ως μια δοκιμασία, εξαιτίας και των γεγονότων του κορωνοϊού, όμως η ίδια βρήκε την ισορροπία που ήθελε και ο στόχος της να εισέλθει στη Νομική Θεσσαλονίκης επετεύχθη, κάνοντάς πολύ χαρούμενη και περήφανη που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Σκουλής Βλάσης, 3ο ΓΕΛ Βόλου, 18575 μόρια, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΕΜΠ

Ο Βλάσης κατάφερε να συγκεντρώσει από τις υψηλότερες βαθμολογίες στο σχολείο του και εισάγεται στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ο μεγάλος στόχος του έγινε πραγματικότητα και ο ίδιος αισθάνεται πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος γι’ αυτό.

Γούσης Γιώργος, 3ο ΓΕΛ Βόλου, 18500 μόρια, Ιατρική Θεσσαλονίκης

Ο Γιώργος συγκέντρωσε 18.500 μόρια, κατάφερε να ξεχωρίσει στο σχολείο του και εισάγεται στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης, που ήταν και η πρώτη του επιλογή!

Λάφης Γιάννης, 3ο ΓΕΛ Βόλου, 18275 μόρια, Σχολή Κινηματογράφου ΑΠΘ

Με 18275 μόρια, ο Γιάννης Λάφης, απόφοιτος του 3ου ΓΕΛ Βόλου, θα μπορούσε να εισαχθεί σε οποιαδήποτε σχολή επιθυμούσε. Το όνειρό του όμως έγινε πραγματικότητα και σήμερα γιορτάζει την εισαγωγή του στη Σχολή Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο Γιάννης εισήχθη πρώτος πανελλαδικά στη γενική κατάταξη. Τώρα το όνειρό του ανοίγεται διάπλατα!

Καραμπέρη Ραφαηλία- Κυριακή, 6ο ΓΕΛ Βόλου 18275 μόρια, ΣΣΑΣ Νομικών Συμβούλων Θεσσαλονίκης

Στη ΣΣΑΣ Νομικών Συμβούλων Θεσσαλονίκης εισήχθη η Ραφαηλία, που ήταν η πρώτη της επιλογή, ενώ κατετάγη και τρίτη σε όλη την Ελλάδα. Ένας μεγάλος στόχος για τη Ραφαηλία επετεύχθη και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Ζαμπέτογλου Ελένη, 6ο ΓΕΛ Βόλου, 18225 μόρια, Νομική Θεσσαλονίκης

Η περίοδος της καραντίνας βοήθησε πολύ την Ελένη στο διάβασμά της και πέτυχε τελικά το σκοπό της καθώς με τα μόρια που συγκέντρωσε κατάφερε να εισαχθεί στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που ήταν και η πρώτη της επιλογή.

 

Νικηφορίδη Μαρία, 8ο ΓΕΛ Βόλου, 18175 μόρια, Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Θεσσαλονίκη

Η Μαρία κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα καθώς εισήχθη στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη, ενώ στους μελλοντικούς της στόχους είναι και ένα επαγγελματικό μέλλον στο εξωτερικό .

 

Παπαδοπούλου Ιωάννα, 8ο ΓΕΛ Βόλου, 18125 μόρια, Νομική Θεσσαλονίκης

Η Ιωάννα συγκέντρωσε στις πανελλαδικές 18125 μόρια με πολλή προσπάθεια, διάβασμα και κόπο, όμως έχοντας βάλει το πρόγραμμά της κατάφερε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις εξετάσεις. Οι κόποι της όμως ανταμείφθηκαν και η Ιωάννα εισάγεται στη Νομική Θεσσαλονίκης, που ήταν και η πρώτη της επιλογή.

 

Καραγιάννη Ελευθερία- Ελπίς, Μουσικό Σχολείο Βόλου, 18675 μόρια, Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

Η Ελευθερία- Ελπίς κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και εισάγεται στην Σχολή Ψυχολογίας του ΑΠΘ. Μάλιστα, είναι ένας τομέας που τον εξερευνά τα τελευταία χρόνια και πλέον μπορεί να το πράξει και σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

 

Νάνος Μιλτιάδης, Μουσικό Σχολείο Βόλου, 18425 μόρια, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ΑΠΘ

Η καραντίνα του έδωσε το χρόνο να διαβάσει ακόμη περισσότερο και τελικά ο στόχος του Μιλτιάδη επετεύχθη καθώς εισάγεται στην πρώτη σχολή προτίμησής του που είναι η  Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΑΠΘ.

Μαγκλάρα Ευφροσύνη, ΕΠΑΛ Αλμυρού,  19210 μόρια, Ιατρική Αλεξανδρούπολη

Πρώτος στόχος για την Ευφροσύνη ήταν η Ιατρική Σχολή και χθες κατάφερε να τον πραγματοποιήσει καθώς εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικής της Αλεξανδρούπολης που ήταν και η πρώτης επιλογή. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη, όπως και η ικανοποίησή της.

Κουτσουρά Χρυσάνθη, 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, 19460 μόρια, Ιατρική Θεσσαλονίκης

Με 19.460 μόρια η Χρυσάνθη κατάφερε να εισαχθεί στην πρώτη της επιλογή που ήταν η Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία στο σχολείο της και μία από τις καλύτερες σε όλο το νομό, ανέφερε πως η περίοδος της καραντίνας τη διευκόλυνε, καθώς είχε περισσότερο χρόνο για διάβασμα, έβαλε το δικό της ρυθμό και όλα κύλησαν ήρεμα. Τελικά, οι κόποι της δικαιώθηκαν.

Ζαμουρίδης Πασχάλης, 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, 19130 μόρια, Κτηνιατρική Καρδίτσας

Ο Πασχάλης απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοσή του, που είναι από τις υψηλότερες του νομού ενώ αρχικά στόχευε στην Ιατρική, εισάγεται στην Κτηνιατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η επιτυχία του αυτή τον ικανοποίησε πλήρως και δηλώνει πως εν τέλει η Κτηνιατρική ήταν η καλύτερη σχολή που θα μπορούσε να εισαχθεί.

Διαμαντένια Σοφία – Ξενιά, ΓΕΛ Νέας Αγχιάλου, 18450 μόρια, Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

Στην πρώτη της επιλογή, στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εισάγεται η Σοφία- Ξενιά Διαμαντένια και δηλώνει άκρως ικανοποιημένη και χαρούμενη που ο στόχος της έγινε πραγματικότητα.

 

Ιωαννίδη Μαριαλένα, ΓΕΛ Σκιάθου, 17075 μόρια, Τμήμα Θεάτρου Θεσσαλονίκης

Η Ιωαννίδη Μαριαλένα κατάφερε να ξεχωρίσει στο σχολείο της συγκεντρώνοντας τον υψηλότερο αριθμό μορίων, 17.075 και εισάγεται στο Τμήμα Θεάτρου του ΑΠΘ, που ήταν και η πρώτη της επιλογή.

Δοδοντζίδη Φωτεινή, 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας , 18250 μόρια, Νομική Κομοτηνής

Η Φωτεινή Δοδοντζίδη με 18.250 μόρια πέτυχε την εισαγωγή της στη Νομική Κομοτηνής.

Τσιρογιάννη Ερασμία, ΓΕΛ Αλμυρού, 18.000 μόρια, Νομική Θεσσαλονίκης

Η Ερασμία κατάφερε, όχι μόνο να διαπρέψει στο σχολείο της συγκεντρώνοντας από τους υψηλότερους βαθμούς αλλά κατάφερε και να εισαχθεί στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τζοβάρα Μαρία, 2ο ΓΕΛ Βόλου, Μαθηματικό Αθηνών

Στην πρώτη της επιλογή κατάφερε και εισήχθη η Μαρία, που δεν ήταν άλλη από το Μαθηματικό της Αθήνας.

Τσαρούχα Ειρήνη Χρυσοβαλάντω, 6ο ΓΕΛ Βόλου, 17.400 μόρια , Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Π.Θ.

Στην πρώτη της επιλογή , στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μάλιστα στη δεύτερη θέση πανελλαδικά κατάφερε να εισαχθεί η Ειρήνη, δηλώνοντας χαρούμενη για την επιτυχία της.

Μουτζούκη Αγγελική, ΕΠΑΛ Αλμυρού, 19 400 μόρια, Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης

Η Αγγελική κατάφερε να εισαχθεί στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ, που αποτελούσε από τις πρώτες της επιλογές.

 

Κολοβός Κωνσταντίνος , ΕΠΑΛ Αγριάς, ΣΜΥ όπλα Τρίκαλα

Ο Κωνσταντίνος όχι μόνο κατάφερε με τις επιδόσεις του στις πανελλαδικές εξετάσεις να διακριθεί στο σχολείο του, αλλά και να εισαχθεί στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (όπλα) στα Τρίκαλα, που ήταν μεν η δεύτερή του επιλογή, δηλώνει όμως άκρως ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος γι’ αυτή του την επιτυχία. Μάλιστα η εισαγωγή του στην εν λόγω σχολή αποτελεί μεγάλη επιτυχία και για το ΕΠΑΛ Αγριάς.

Παρασκευάς Νικόλας, ΕΠΑΛ Αγριάς, Σχολή Μηχανικών -Εμπορικό Ναυτικό

Στο Εμπορικό Ναυτικό και ειδικότερα στη Σχολή Μηχανικών εισήχθη ο Νικόλας Παρασκευάς, πραγματοποιώντας το στόχο που είχε θέσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.