Στο αρχείο η καταγγελία για μαστροπεία σε νησί των Βορείων Σποράδων

Φέρεται να έγινε από άνδρα που απέρριψε ερωτικά η κοπέλα

Αποκύημα της φαντασίας ενός άνδρα που απέρριψε ερωτικά η κοπέλα, φαίνεται ότι ήταν η καταγγελία για μαστροπεία σε νησί των Σποράδων, καθώς δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο και η Εισαγγελία Βόλου την έθεσε στο αρχείο, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι αληθεύει.
Η καταγγελία είχε γίνει ανώνυμα στην Αστυνομία από κάτοικο του νησιού, προ διμήνου περίπου και η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική εξέταση για ενδεχόμενη μαστροπεία με θύμα μια κοπέλα 18 χρονών περίπου Και δράστιδα την ίδια την μητέρα της. Σύμφωνα με όσα είχαν καταγγελθεί, στα Δεκεμβρίου 2018, μητέρα φερόταν να λειτουργεί ως μαστροπός, εκδίδοντας κατ’ εξακολούθηση, έναντι αμοιβής, την ίδια της την κόρη. Ο καταγγέλλων, είχε υποστηρίξει ότι αυτό συνέβαινε για κάποιους μήνες, ενώ αντίστοιχες φήμες φέρονται να είχαν διαδοθεί στο νησί.
Όταν ο εισαγγελέας είχε πληροφορηθεί για την καταγγελία έδωσε εντολή στην Αστυνομία να διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί η αλήθεια ή μη των καταγγελθέντων. Η προκαταρκτική ολοκληρώθηκε και το πόρισμά της απεστάλη στον Εισαγγελέα, που με την σειρά του ενημέρωσε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας.
Χθες, έγινε γνωστό, ότι ο προϊστάμενος Εισαγγελέας Εφετών, έθεσε την καταγγελία στο αρχείο, καθώς δεν αποδείχτηκαν τα καταγγελλόμενα, ούτε διαπιστώθηκε ότι έγινε μαστροπεία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, όσα είχαν καταγγελθεί οφείλονταν σε πρόσωπο που ήθελε να συνάψει ερωτική σχέση με την κοπέλα, η οποία φέρεται να τον είχε απορρίψει. Όπως διαπιστώθηκε, η κοπέλα δεν είναι ανήλικη, αλλά ενήλικη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.