Στο εδώλιο 36χρονος για δύο απόπειρες βιασμού

Στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Βόλου

Για δύο απόπειρες βιασμού σε ισάριθμες γυναίκες στη Λάρισα, θα δικαστεί τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Βόλου ένας 36χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.
Ο κατηγορούμενος ήταν ιδιαίτερα βίαιος, αφού για να πετύχει το σκοπό του επιτίθονταν και χτυπούσε τις γυναίκες, αν και βρήκε τον «δάσκαλό του» από μια 22χρονη που πάλεψε μαζί του και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο με τα κλειδιά που κρατούσε.

Ο 36χρονος προφυλακισμένος, μετά την απολογία του στον ανακριτή τον Μάιο του 2019, είχε προσπαθήσει να βιάσει μια 40χρονη γυναίκα, στις 2 τα ξημερώματα (5 Μαΐου 2019) όταν της επιτέθηκε, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, ο δράστης γρονθοκοπούσε και κλωτσούσε την 40χρονη προκειμένου να τη βιάσει για να τραπεί τελικά σε φυγή όταν η γυναίκα, φωνάζοντας κάλεσε βοήθεια.

Στις 22 Μαΐου πέρυσι, ο 36χρονος σήμερα άνδρας, κοντά στο σημείο που είχε κάνει την πρώτη απόπειρα, στις 3.30 τα ξημερώματα επιτέθηκε στην 22χρονη την ώρα που επίσης επέστρεφε στο σπίτι της.
Η κοπέλα, μόλις άνοιξε την είσοδο της πολυκατοικίας δέχθηκε επίθεση από τον 35χρονο ο οποίος την τράβηξε από τα μαλλιά, την έριξε στο πάτωμα και χτυπώντας την προσπάθησε να τη βιάσει.
Η 22χρονη ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, όχι μόνο αντιστάθηκε αλλά πάλεψε κιόλας με τον 35χρονο καταφέρνοντας μάλιστα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο με τα κλειδιά που κρατούσε στα χέρια της έχοντας ανοίξει νωρίτερα την είσοδο της πολυκατοικίας, υποχρεώνοντάς τον σε φυγή.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όπου είχε πάει μόνος του, ζητώντας την παροχή πρώτων βοηθειών για τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπό του από την πάλη με την 22χρονη, ενώ είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.