Στο εδώλιο σήμερα ο ηλικιωμένος απ΄το Αχίλλειο που τραυμάτισε τον γιο του με μαχαίρι

Ζήτησε και πήρε αναβολή ενώ μίλησε για μεμονωμένο περιστατικό

Αναβολή για να δικαστεί σήμερα Παρασκευή ζήτησε και πήρε ένας 72χρονος, που επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι, τον 46χρονο γιο του στο Αχίλλειο και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε χθες στο Δικαστήριο, όπου ο εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς τραυμάτισε στο δάκτυλο τον 46χρονο γιο του, μετά από καυγά που είχαν στο σπίτι τους. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο να μην προσεγγίσει το σπίτι που μένει μαζί με τον γιο του μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 72χρονος, υποστήριξε ότι ήταν ένα μεμονωμένο επεισόδιο μικρής σημασίας, που έγινε σε στιγμή εκνευρισμού.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, με τον γιο να λογομαχεί με τον πατέρα του στο τραπέζι την ώρα του φαγητού, και τον 72χρονο να εκνευρίζεται, σηκώνοντας ένα κουζινομάχαιρο που υπήρχε δίπλα του να τον χτυπά στο χέρι, τραυματίζοντας τον ελαφρά στο δάκτυλο. Ο 46χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.