Στο εδώλιο Βολιώτης επαγγελματίας για ασέλγεια σε ανήλικη εκπαιδευόμενή του

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία των γονέων της κοπέλας

Ξεκίνησε χθες στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, ενός 53χρονου επαγγελματία από τον Βόλο, που κατηγορείται για κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 4,5 ετών.
Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή, ενώ η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία των γονέων της κοπέλας, όταν κατάλαβαν ότι είχε δεσμό με την κόρη τους.
Ο 53χρονος φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι δεν γνώριζε την ηλικία της ανήλικης, καθώς η σωματική της διάπλαση προσομοίαζε με μεγαλύτερης γυναίκας, ότι η σχέση τους ήταν γνωστή και όχι κρυφή, καθώς έβγαιναν τακτικά, ότι δεν προέβη σε οποιαδήποτε ερωτική πράξη εντός της επιχείρησης στη διάρκεια της μαθητείας και εργασίας της, παρά σε εξωτερικούς χώρους και ότι ποτέ δεν είχε ασκήσει βία σε βάρος της, ενώ οι σεξουαλικές συνευρέσεις γίνονταν με τη θέλησή της.
Από την πλευρά της, η 21χρονη σήμερα κοπέλα, φέρεται να κατέθεσε ότι την εκμεταλλεύτηκε ο 53χρονος επαγγελματίας και την ξεγέλασε, προκειμένου να την παρασύρει σε γενετήσιες πράξεις.
Η ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση εις βάρος της τότε 16χρονης, φέρεται να τελέστηκε το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018, σε χώρους εκτός της επιχείρησης του κατηγορούμενου.
Οι γονείς της τότε ανήλικης, κατήγγειλαν τα γεγονότα και υπέβαλαν μήνυση κατά του Βολιώτη ελεύθερου επαγγελματία, ενώ την ίδια καταγγελία φέρεται να έκανε και ο αδερφός της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.