Άδωνις Γεωργιάδης από το Βόλο: «Η Μαγνησία έχει αδικηθεί πολλές φορές» (φωτογραφίες +video)

Στόχος του Υπουργού να δοθούν ευκαιρίες ανάπτυξης στο Βόλο

Την παραδοχή ότι ο νομός Μαγνησίας έχει αδικηθεί πολλές φορές στο παρελθόν σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα έκανε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Βόλο για την κοπή πίτας της ΕΒΕΤΑΜ. Μάλιστα καθυστέρησε να φτάσει στην εκδήλωση, καθώς πρώτα επισκέφθηκε το Δημαρχείο Βόλου, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κι από κει ανακοίνωσε ένα μεγάλο έργο για την πόλη, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης με το ΔΣ της ΕΒΕΤΑΜ

«Πιστεύω ότι ο νομός Μαγνησίας σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα έχει αδικηθεί πολλές φορές και θέλω επί των ημερών μου, όσο αυτό μπορώ να το διορθώσω και με όσες ευκαιρίες μου δοθούν, θα το διορθώσουμε. Άλλωστε έχουμε πολλά σχέδια και για το λιμένα του Βόλου και όπως είπαμε και για ένα μεγάλο έργο. Θα δούμε», είπε στις δηλώσεις του ο Υπουργός, μετά την κοπή της πίτας στην ΕΒΕΤΑΜ.
Αναφορικά με την επίσκεψη στο Δημαρχείο και το μεγάλο έργο που σχεδιάζεται να γίνει στο Βόλο, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε χαρακτηριστικά «Με κάλεσε ο κ.Δήμαρχος στο γραφείο του για να μου ανακοινώσει μία σκέψη του για ενα πολύ μεγάλο έργο. Του είπα ότι εμείς ως Υπουργείο Ανάπτυξης θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο για το Βόλο κι εφόσον γίνουν οι σχετικές μελέτες και θα βοηθήσουμε και σ αυτές.. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Δήμαρχο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε, εφόσον είμαστε όλοι μέσα στο χρονοδιάγραμμα».

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση της ΕΒΕΤΑΜ με τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη να μιλά θερμά με τους κ.κ. Λιούπη και Μαραβέγια

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην ΕΒΕΤΑΜ ο Υπουργός εξήρε το έργο της Βιομηχανίας, ενώ ο πρόεδρός της κ. Νίκος Σοφιανός, ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και δύο μήνες καθήκοντα, απάντησε στα διάφορα σενάρια που υπάρχουν, πως η ΕΒΕΤΑΜ δεν πρόκειται να φύγει από το Βόλο.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν όλοι οι γαλάζιοι Βουλευτές, με τους οποίους ο κ. Γεωργιάδης φωτογραφήθηκε στο τέλος, ενώ το παρών έδωσαν και οι εκπρόσωποι των φορέων, Δήμαρχοι της Μαγνησίας, εργαζόμενοι της ΕΒΕΤΑΜ κ.α.
Ιδιαίτερο σημείο της εκδήλωσης ήταν όταν εκπρόσωπος των εργαζομένων χάρισε στον Υπουργό ένα κράνος εργασίας κι ένα φωσφορούχο γιλέκο.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση κοπής πίτας της ΕΒΕΤΑΜ:

Gepostet von magnesianews.gr am Freitag, 31. Januar 2020

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.