Στο Βόλο το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal (φωτογραφίες & video)

Ξεκίνησαν ήδη οι κρατήσεις για την κρουαζιέρα με αφετηρία το Βόλο και προορισμό την Κωνσταντινούπολη

Στο Βόλο βρέθηκε σήμερα Παρασκευή για λίγες ώρες το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal το οποίο στις 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει μία κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων με τίτλο «Εκλεκτό Αιγαίο» και για μία μοναδική, πρώτη φορά θα έχει αφετηρία της το λιμάνι του Βόλου. Το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τον Πειραιά, την Κωνσταντινούπολη και το Τσανάκαλε της Τουρκίας. Μάλιστα, ήδη υπάρχουν και οι πρώτες κρατήσεις από Βολιώτες που θα συμμετάσχουν σ’ αυτή την κρουαζιέρα. Σήμερα, οι ταξιδιώτες του πλοίου είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο Βόλο, ενώ οι πόρτες του κρουαζιεροπλοίου άνοιξαν για τα Μέσα Επικοινωνίας σε μια μοναδική ξενάγηση.


Το Celestyal Crystal χωρητικότητας 1200 ατόμων έκανε στάση σήμερα στο Βόλο, πριν συνεχίσει το ταξίδι του προς την Κωνσταντινούπολη. Δεκάδες ταξιδιώτες άφησαν για λίγο τις καμπίνες τους και το κατάστρωμα και κινήθηκαν στην πόλη με τον καιρό να είναι σύμμαχός τους.
Η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ και το magnesianews βρέθηκαν όμως μέσα στο κρουαζιερόπλοιο, βλέποντας από κοντά τους πολυτελείς χώρους του και τις παροχές που δίνει στους ταξιδιώτες.
Μάλιστα, στις 22 Νοεμβρίου ο Βόλος θα γίνει λιμάνι επιβίβασης για επταήμερη κρουαζιέρα και ο κ. Μάριος Ανδρεόπουλος, εκπρόσωπος της Celestyal Cruises μίλησε στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ γι’ αυτή την εμπειρία.
“Στις 22 Νοεμβρίου θα γίνει η επιβίβαση από το λιμάνι του Βόλου με την κρουαζιέρα να διαρκεί έως την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή στο λιμάνι του Βόλου με στάση στον Πειραιά. Οι ταξιδιώτες θα έχουν τους ίδιους προορισμούς, με το υπάρχον δρομολόγιο δηλαδή Ηράκλειο Κρήτης, Σαντορίνη, Μύκονο, Κωνσταντινούπολη με δύο ημέρες στάση, Τσανάκαλε με πέρασμα από τα στενά στα Δαρδανέλλια. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, καθώς ο Βόλος ζητούσε αυτή την προοπτική και υπάρχει μεγάλη χαρά και ενθουσιασμός γι’ αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρεόπουλος.
Εκτός όμως από τους προορισμούς που θα έχουν τη δυνατότητα οι ταξιδιώτες να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και εντός πλοίου για να περάσουν όμορφες στιγμές αλλά και στιγμές χαλάρωσης.


Υπάρχουν πολλά εστιατόρια που λειτουργούν διάφορες ώρες, μπαρ, σπορ μπαρ, πισίνα, χώροι διασκέδασης, ντισκοτέκ, duty free, ενώ σε διάφορα σημεία του πλοίου λαμβάνουν χώρα και πολλά events, είτε χορευτικά, είτε με live μουσική, ακόμη και θεατρικά δρώμενα. Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν και ενεργά σε δραστηριότητες όπως εκμάθηση ξένων γλωσσών, γευσιγνωσίες αλλά και να απολαύσουν τεχνικές ευεξίας.


Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεόπουλο οι ταξιδιώτες του Celestyal Crystal προέρχονται κατά κύριο λόγο από τις ΗΠΑ και τον Καναδά κι ακολουθεί η Ευρώπη, η Λατινική Αμερική, υπάρχουν αρκετοί Ιάπωνες αλλά και Αυστραλοί, ενώ μόλις ένα 10% είναι Έλληνες.
Η κρουαζιέρα που θα ξεκινήσει από το Βόλο στις 22 Νοεμβρίου με προορισμό την Κωνσταντινούπολη κοστίζει 549 ευρώ και περιλαμβάνει τη διαμονή, πλήρη διατροφή, πακέτο απεριόριστων ποτών, διασκέδαση στο πλοίο, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα αλλά και επιλεγμένες εκδρομές στους σταθμούς προσέγγισης.
Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Ανδρεόπουλος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τη μέρα της ανακοίνωσης της εν λόγω κρουαζιέρας και ήδη υπάρχουν κρατήσεις από την περιοχή, ανθρώπων που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι.

Σχετικά με τη Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises είναι βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία
Τον Ιούνιο του 2019, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για τη συνολική της συμβολή και τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στα βραβεία Mare Nostrum, στη Γένοβα.
Τον Δεκέμβριο του 2018, η Celestyal Cruises έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο.
Τον Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Εκδρομές και «Αξία», καθώς και τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.