Στον Αλμυρό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πόλης στις 17 Αυγούστου

Στον Αλμυρό θα βρεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πόλης στις 17 Αυγούστου.
Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή, «την 17η Αυγούστου 2017 εορτάζεται η απελευθέρωση της πόλης μας από τον Τουρκικό ζυγό, που έγινε με την προσάρτηση της Θεσσαλίας σύμφωνα με τη συνθήκη του Βερολίνου 1/13 Ιουνίου 1878. Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτριος Εσερίδης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σταυραντώνη Μαρία και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου κ. Γκουντάρας Κωνσταντίνος, επισκέφθηκαν τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να επιδοθεί στον Εξοχότατο κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας επίσημη πρόσκληση του Δήμου Αλμυρού για να τιμήσει με την υψηλή παρουσία του κατά την 17η Αυγούστου 2017, την κορύφωση των επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης μας. Ο Εξοχότατος κ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με πολλή χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Αλμυρού κ. Εσερίδη Δημήτριου και θα λαμπρύνει με την παρουσία του τον πανηγυρικό εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.