Στον Κορυδαλλό θα κρατηθούν οι ληστές που χτύπησαν υπάλληλο στη Μαιάνδρου

Όπως αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία τους

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα κρατηθούν προσωρινά μέχρι να γίνει η δίκη τους ο 29χρονος και ο 36χρονος, που κατηγορούνται για ληστεία και κλοπή κατά συναυτουργία.
Οι δύο δράστες, τα ξημερώματα της Δευτέρας έκλεψαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 51χρονου, η οποία ήταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι του στον Βόλο, και στη συνέχεια, νωρίς το πρωί, φορώντας και οι δύο κράνη, πήγαν σε κατάστημα πώλησης ψιλικών και ειδών περιπτέρου στη Ν. Ιωνία, όπου εργαζόταν 37χρονη και αφού τη χτύπησαν με γροθιές και την έκλεισαν στην αποθήκη του καταστήματος, έκλεψαν από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το χρηματικό ποσό των 500 € και πακέτα τσιγάρων, αξίας 400 € περίπου.
Η υπάλληλος που υπέστη θλαστικά τραύματα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ από τη διαδικασία προέκυψε ότι ο ένας έχει ποινικό μητρώο με πολλές αξιόποινες πράξεις, ενώ ο δεύτερος είναι ύποπτος φυγής, καθώς δεν διαθέτει μόνιμη κατοικία στη Μαγνησία και στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να προφυλακιστούν μέχρι να γίνει η δίκη τους.
Σημειώνεται ότι ο 29χρονος συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη ληστεία, ενώ ακολούθησε το απόγευμα της ίδιας μέρας η σύλληψη του συνεργού του που είναι ηλικίας 36 χρονών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.