Στον Βόλο σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας

Κάλεσμα διαμαρτυρίας στις 7 το απόγευμα, απευθύνουν τα μέλη της «Επιτροπής Αγώνα Πολιτών»

Με επίσημο ομιλητή τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, στην Αίθουσα ERGON SHOWGROUND, στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα.
Ο επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) αναμένεται να αναφερθεί στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις της Κυβέρνησης, που αφορούν στην Επιχειρηματικότητα.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι των Νομών της περιφέρειας ευθύνης του Συνδέσμου στο Εθνικό Κοινοβούλιο, εκπρόσωποι των επικεφαλής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, Πρόεδροι των Περιφερειακών Βιομηχανικών Οργανώσεων της χώρας, εκπρόσωποι των Οικονομικών και Παραγωγικών Φορέων και εκπρόσωποι της Δημόσιας Διοίκησης, των Τραπεζών και των Στρατιωτικών Αρχών.
Της Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί η Κλειστή Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου.
Το πρόγραμμα της Ανοιχτής Συνέλευσης είναι:
19.30-20.00: Προσέλευση
20.00-20.05: Χαιρετισμός Προέδρου Γενικής Συνέλευσης
20.05-20.10: Χαιρετισμός Εκπροσώπου ΣΕΒ, κ. Κωνσταντίνου Μπίτσιου
20.10-20.20: Ομιλία Προέδρου Δ.Σ. ΣΒΘΚΕ, κας Ελένης Κολιοπούλου
20.20-20.30: Επιτυχημένες Δράσεις: Η περίπτωση της ‘ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ’
20.30-20.40: Επιτυχημένες Δράσεις: Η περίπτωση της ‘KNAUF AQUAPANEL’
20.40-21.00: Ομιλία Υφυπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Στέργιου Πιτσιόρλα
21.00: Πέρας εργασιών – ΔΕΞΙΩΣΗ
Στους Χορηγούς Επικοινωνίας, ο «Όμιλος Καρεκλίδη»

Κάλεσμα συμμετοχής στη διαμαρτυρία

Κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει σήμερα Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, έξω από το κτίριο Τσαλατάτα, απευθύνουν προς τους Βολιώτες, τα μέλη της «Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών».
Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγουν δικαστικά κατά της ΑΓΕΤ και όχι μόνο, καθώς έχουν στα χέρια τους στοιχεία ότι συνδυασμένα έξι τσιμεντοβιομηχανίες ιδιοκτησίας τριών ομίλων, έλαβαν ΑΕΠΟ να καίνε απορρίμματα και παρέκκλιση αύξησης της ποσότητας ολικού οργανικού άνθρακα που εκλύεται στην ατμόσφαιρα, ταυτόχρονα σχεδόν, μέσα στο 2017 και μία το 2018, παραπλανώντας το υπουργείο με μελέτες που απέδιδαν την αύξηση του συγκεκριμένου απαερίου, στην ποιότητα της αργίλου που χρησιμοποιούν ως πρώτη ύλη και που εξορύσσουν από διαφορετικά ορυχεία ανά τη χώρα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.