Ξεκίνησε η δίκη του αγρότη για διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΥΑΜΒ

Παρουσία λίγων αλληλέγγυων στα Δικαστήρια

Η δίκη ενός νεαρού αγρότη που είχε συλληφθεί για τα επεισόδια στα ΔΕΥΑΜΒ και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δικάζεται για στάση από κοινού, ξεκλίνησε πριν λίγη ώρα σήμερα στα Δικαστήρια του Βόλου. Φορείς, κινήσεις και συλλογικότητες, καλούν σε συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και συγκεντρώθηκαν κάποιοι αληλλέγγυοι.

Σε ανακοίνωσή του, το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα στέκεται στο πλευρό του κατηγορούμενου που διώκεται εξαιτίας των μαζικών διαμαρτυριών στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ όταν το 2015 το ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης κατέθεσε για ψήφιση το νέο κανονισμό άρδευσης τον οποίο δε δέχτηκε να συζητήσει με τους άμεσα ενδιαφερόμενους.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση το ΕΕΚ «οι πολίτες και συλλογικότητες της πόλης βρέθηκαν περικυκλωμένοι από ΜΑΤ, παρουσία φουσκωτών security, με face control για την είσοδο στο δημόσιο κτίριο, δέχτηκαν βάναυση επίθεση, απωθούμενοι με τη βία για να μπορέσει το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ κι ο πρίγκηπας του Μονακό να ψηφίσουν τα απαράδεκτα μέτρα που αφορούσαν τον κανονισμό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.