Σύλληψη νεαρού για αρπαγή ανήλικης, την οποία όμως …είχε παντρευτεί!

Η μητέρα της 17χρονης τον κατήγγειλε, όταν συγγενείς του γαμπρού ζήτησαν χρήματα!

Στη σύλληψη ενός 18χρονου ρομ, κατοίκου του οικισμού Αλιβερίου Ν. Ιωνίας, προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης η Αστυνομία για υποστήριξη ακούσιας διαφυγής ανήλικης, μετά από καταγγελία που έκανε η μητέρα μιας 17χρονης από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η μητέρα της 17χρονης, η κόρη της είχε παντρευτεί, τηρώντας το έθιμο, με τον νεαρό, στον οικισμό Αλιβερίου. Η ίδια γνώριζε που βρίσκεται η κόρη της και είχε επαφές μαζί της.

Η δουλειά όμως φαίνεται να «χάλασε», όταν συγγενικό πρόσωπο του γαμπρού της ζήτησε χρήματα για να ζει η κόρη της. Εκείνη πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον 18χρονο σύζυγο της κόρης για αρπαγή ανήλικης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο νεαρός συνελήφθη από την Αστυνομία, κατηγορείται για υποστήριξη ακούσιας διαφυγής ανήλικης, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε τακτική δικάσιμο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου τον Ιούνιο του 2021.

Στο μεταξύ, η μητέρα της ηλικίας 17,5 χρονών ρομ, που σε έξι μήνες ενηλικιώνεται, ήρθε στον οικισμό Αλιβερίου και πήρε πίσω την κόρη της, διαλύοντας τον γάμο με τον νεαρό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.