Συνεχίζονται οι πτήσεις προς Λονδίνο και Μόναχο

«Από τον Φεβρουάριο πιο ξεκάθαρη η εικόνα» σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Κ. Ευσταθίου

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για την επερχόμενη τουριστική σεζόν και για το πρόγραμμα δρομολογίων που θα πραγματοποιούνται στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Ευσταθίου, Αερολιμενάρχης του αεροδρομίου στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα τίποτα, καθώς, όπως εξήγησε, είναι ακόμα νωρίς, ενώ εξίσου υπογράμμισε ότι τα πράγματα είναι ρευστά και όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας.
Ωστόσο, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία EasyJet, δια στόματος αερολιμενάρχη, από 29 Μαρτίου θα αρχίσει να πραγματοποιείται το δρομολόγιο Νέα Αγχίαλος- Λονδίνο, δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα Τετάρτη και Σάββατο. Οι ίδιες ακριβώς συνθήκες επικρατούν και στην εταιρεία Condor από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου προς το Μόναχο και επιστροφή, επίσης δύο φορές την εβδομάδα.
«Αυτά ισχύουν προς το παρόν σύμφωνα με ό, τι δηλώνουν οι εταιρείες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ευσταθίου, τονίζοντας ότι με την πανδημία δεν ξέρει κανείς πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. «Είναι νωρίς ακόμα», υπογράμμισε, ενώ συμπλήρωσε ότι από τον Φεβρουάριο θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πρόγραμμα των πτήσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.