Συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες οι υψηλές θερμοκρασίες στη Μαγνησία

Σήμερα και αύριο ωστόσο, ελαφρώς θα υποχωρήσουν

Συνεχίζονται γενικότερα οι υψηλές θερμοκρασίες και για τις επόμενες μέρες στο Νομό Μαγνησίας με το θερμόμετρο να αγγίζει ακόμη και τους … 45οC σε αρκετές περιοχές, ειδικά στην ηπειρωτική Θεσσαλία, όπως ενημέρωσε ο Μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή.
Όπως τόνισε, μέχρι και την Τετάρτη οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ υψηλές. Στο Βελεστίνο και στον Αλμυρό, περιοχές δηλαδή που «ακολουθούν» την ηπειρωτική Θεσσαλία, το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 45οC. Στην πόλη του Βόλου οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλότερες, στους 40 με 41οC, με πολλή υγρασία, γεγονός που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη δυσφορία.
Σήμερα Τετάρτη και την Πέμπτη οι θερμοκρασίες εκτιμάται από τον κ. Τακούδη ότι ελαφρώς θα υποχωρήσουν. Σήμερα στον Βόλο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39οCμε την ύπαρξη μία βόρειας συνιστώσας και η οποία θα φέρει βοριαδάκι. Από την Πέμπτη και μετά θα υπάρξει μια βελτίωση των θερμοκρασιών και μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο την Παρασκευή να δημιουργηθούν αστάθειες, καθώς οι πιέσεις πέφτουν. Όπως σημείωσε, μπορεί να υπάρξει μικρό ενδεχόμενο βροχής που θα επηρεάσει τη θερμοκρασία, αλλά χωρίς να είναι ωφέλιμη, καθώς τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα.
Το Σαββατοκύριακο, ο κ. Τακούδης συνεχίζει λέγοντας ότι λόγω της δροσιάς που θα δώσει η πιθανότητα βροχής και λόγω του ότι παραμένει ενισχυμένο το βόρειο ρεύμα θα έχουμε καλύτερες θερμοκρασίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.