ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Διαστρεβλώθηκε η πολιτική μας

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν μέλη και φίλοι του κόμματος

Για επικοινωνιακή διαστρέβλωση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κ. Κώστας Βογιατζής λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των exit polls που φέρνουν το κόμμα στη δεύτερη θέση και με μεγάλη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία. Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο βρέθηκαν μέλη και φίλοι του κόμματος, αλλά και η Υφυπουργός Οικονομικών κ Κατερίνα Παπανάτσιου και ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Μάκης Μπαλλής που παρακολούθησαν τα exit polls.
« Η πολιτική ουσία είναι πως θα έχουμε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και αυτό το θεωρώ σαν αποτέλεσμα της διαστρέβλωσης που υπέστη επικοινωνιακά η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και της δικαιολογημένης αδημονίας του κόσμου να βγει από την οικονομική κρίση. Διαχειριστήκαμε την κατάσταση της χώρας σε μια στιγμή, που αν εξαιρέσουμε τις εμπόλεμες περιόδους, δεν έχει ξαναϋπάρξει στα 200 χρόνια της νεότερης ιστορίας. Φέραμε αποτελέσματα, καθώς παραδίδουμε ένα ταμείο 37,5 δις εκεί που παραλάβαμε ένα ταμείο μείον 500 εκ. ευρώ. Και έχουμε απέναντί μας την απειλή συγκεκριμένων πολιτικών, οι οποίες μόνο υπέρ των λαϊκών στρωμάτων, των μεσαίων στρωμάτων, των ανέργων, των εργαζόμενων, των συνταξιούχων δεν είναι.
Μ’ αυτή την έννοια έχουμε ως παρακαταθήκη το σημαντικό ποσοστό που καταγράφουμε στα exit polls, μας δίνει δύναμη μαζί με όλο το λαό να προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε το μαύρο πρόγραμμα που έχει υπόψη του και δεν το έλεγε, παρά μόνο λίγα πράγματα, ο κ. Μητσοτάκης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βογιατζής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.