Συζήτηση σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο στο δήμο Βόλου (ηχητικό)

«Έχουν καθυστερήσει οι διαδικασίες», επεσήμανε ο βουλευτής Αλ. Μεϊκόπουλος

Συνάντηση των τοπικών βουλευτών αλλά και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την επιλογή προσώπου, αλλά και την τακτική που θα ακολουθηθεί ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δ. Βόλου, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5» ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, «υπάρχει μια συνάντηση σήμερα στην Κουμουνδούρου για να συζητηθεί ξανά το θέμα που αφορά στο δήμο Βόλου και πιστεύω ότι πολύ σύντομα και μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε καταλήξει. Θα γίνει μια συζήτηση που θα δρομολογήσει ή θα επισπεύσει τις διαδικασίες».

«Καθυστερήσαμε»…

Ο βουλευτής Μαγνησίας, επεσήμανε ότι «έχουμε καθυστερήσει αρκετά στο θέμα επιλογής προσώπου που θα υποστηριχθεί από το ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές στον Βόλο. Εάν θέλαμε να πούμε ότι με όρους ουσίας πάμε σε μια επερχόμενη αυτοδιοικητική μάχη με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ο Βόλος, όπου δεν έχουμε μια δημοτική αρχή η οποία είναι «συνηθισμένη», έπρεπε έναν χρόνο πριν, να είχαμε ανοίξει τις διαδικασίες. Ο καθένας βέβαια θα αναλάβει και την ευθύνη του, αλλά νομίζω ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα καταλήξουμε».

«Δύο οι κατευθύνσεις»

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, «δύο είναι οι κατευθύνσεις που θα μπορούσαμε να εξαντλήσουμε, γιατί όλοι οι προηγούμενοι χειρισμοί που έγιναν, δεν είχαν ευτυχές αποτέλεσμα. Η πρώτη κατεύθυνση, είναι να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που υπάρχουν για συνεργασία με όμορο πολιτικό χώρο, ώστε να υπάρξει στην αυτοδιοίκηση μια «συμμαχία». Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, θα αναζητηθεί να αναλάβει πρωτοβουλία η ίδια η αυτοδιοικητική κίνηση και μέσα από τις διεργασίες εκεί, να καταλήξουμε σε έναν υποψήφιο». Ο βουλευτής Μαγνησίας, δε θέλησε να μπει σε ονοματολογία, γιατί όπως είπε, «όσα ονόματα έχουν ακουστεί, είδατε τι έγινε…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.