«Ταρίφα» πέντε ευρώ το μήνα βάζει ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στο δημοτικό γυμναστήριο Χιλιαδούς

Ενώ παράλληλα περιορίζει τη χρήση του αποκλειστικά σε συλλόγους της πόλης

Ταρίφα πέντε ευρώ το μήνα αποφάσισε να βάλει ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στους αθλητές που θέλουν να χρησιμοποιούν το γυμναστήριο που βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας στη Χιλιαδού, ενώ παράλληλα περιορίζει τη χρήση του αποκλειστικά σε συλλόγους της πόλης. Σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση του διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ μετά από σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Αθλητισμού Γιώργου Χρήστου που είχε τη μορφή κατεπείγοντος(!) …”εκτιμώντας τις ανάγκες άθλησης των πολιτών αλλά και αθλητών Συλλόγων, καθώς επίσης τις δυνατότητες και ευκαιρίες που παρέχονται για ερασιτεχνική και εξειδικευμένη προπόνηση, προτείνουμε η χρήση του Γυμναστηρίου στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας να γίνεται αποκλειστικά από Συλλόγους, για τους κάτωθι λόγους:

1. Το Κέντρο Νεότητας εξοπλίστηκε πρόσφατα με όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους πολίτες οποιαδήποτε στιγμή, συνδυάζοντας αυτόν τον τρόπο εκγύμνασης και με άλλες αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρει ο χώρος.

2. Σε κοντινή απόσταση από το προαναφερθέν Αθλητικό Κέντρο, στο κλειστό Γυμναστήριο «Β.Παρασκευόπουλος» (Ρ. Φεραίου – Γλάδστωνος) υπάρχει πλήρες εξοπλισμένο Γυμναστήριο για όσους πολίτες επιθυμούν να γυμνάζονται σε εσωτερικό χώρο.

3. Η δυνατότητα εξειδικευμένης προπόνησης για αθλητές Συλλόγων διαφόρων αθλημάτων προς το παρόν δεν παρέχεται σε Δημοτικούς χώρους και γνωρίζοντας την ανάγκη μιας ολοκληρωμένης προπόνησης καθώς επίσης και την δυσχερή οικονομική κατάσταση πολλών Συλλόγων και Αθλητών προτείνουμε το γυμναστήριο στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Χιλιαδούς να διατίθεται αποκλειστικά σε Συλλόγους, όπου οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να αθλούνται ομαδικά σύμφωνα με το πρόγραμμα και υπό την επίβλεψη του προπονητή τους. Η οικονομική συμμετοχή ανέρχεται στα 5,00€ τον μήνα ανά Αθλητή σύμφωνα με την κανονιστική πράξη με αρ. αποφ. 45/2016.

Η απόφαση έγινε δεκτή ομόφωνα από τα παρόντα μέλη του Δ.Σ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.