«Ταύρος σε υαλοπωλείο» 50χρονος στην Δημοτική Αστυνομία του Βόλου

Έλαβε παράβαση με πρόστιμο 100 € κλωτσούσε, απειλούσε και έβριζε

«Ταύρο σε υαλοπωλείο»… θύμισε ένας 50χρονος, κάτοικος Βόλου, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας πήγε στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου (πάνω από την ΔΕΥΑΜΒ) κλωτσούσε, έβριζε και απειλούσε τους πάντες, ζήτησε να δει τον δημοτικό αστυνομικό που τον έγραψε τον κλώτσησε στο γόνατο και αποχώρησε μόνο όταν στο σημείο πήγε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με την δικογραφία, στον 50χρονο βεβαιώθηκε από την Δημοτική Αστυνομία πριν 4 μήνες παράβαση με πρόστιμο 100 €, γιατί κινούνταν με μηχανάκι σε πεζόδρομο.
Ο δράστης παρέλαβε την παράβαση με το πρόστιμο, πήγε προχθές το μεσημέρι στην Δημοτική Αστυνομία, φώναζε, απειλούσε και έβριζε, ζητούσε τον δημοτικό αστυνομικό που υπέγραψε την παράβαση, ενώ παράλληλα κλωτσούσε τις πόρτες.
Ο δημοτικός αστυνομικός που του είχε βεβαιώσει την παράβαση, έτυχε να βρίσκεται εκεί, βγήκε από ένα γραφείο, του επιτέθηκε και κλωτσώντας τον βρήκε στο γόνατο, ενώ τρεις συνάδελφοι του θύματος προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον κατηγορούμενο, χωρίς να μπορούν καθώς είναι σωματώδης.
Αφού επιτέθηκε στον δημοτικό αστυνομικό με ακατονόμαστες φράσεις, του είπαν ότι θα καλέσουν το «100», ο 50χρονος απάντησε «πάρτε το 100 και το 200 δεν με νοιάζει», αλλά με το που πήγε στο σημείο το περιπολικό, μετά από έγκληση της αναπληρώτριας προϊσταμένης της Δημοτικής Αστυνομίας, τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη στην είσοδο του κτηρίου, που βρίσκονται τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ και είχε την ίδια συμπεριφορά.
Ο 50χρονος κρατήθηκε και χθες έγινε μεταγωγή του στα Δικαστήρια, η εισαγγελέας υπηρεσίας του άσκησε δίωξη για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, απειλή και εξύβριση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Δια του συνηγόρου υπεράσπισης ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος και θα καθίσει στο εδώλιο μεθαύριο Παρασκευή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.