Τέσσερα ύποπτα για κορωνοϊο περιστατικά στο Νοσοκομείο Βόλου

Νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης με καλή κλινική εικόνα

Τέσσερα είναι τα ύποπτα για κορωνοϊό περιστατικά που νοσηλεύονται μέχρι στιγμής σε θαλάμους αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο Βόλου. Η κλινική τους εικόνα είναι καλή και αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγμάτων, που ελήφθησαν και στάλθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βόλου προς ανάλυση.
Να σημειωθεί πως μέχρι και το μεσημέρι είχαν σταλεί πέντε συνολικά δείγματα και τα αποτελέσματά τους μέχρι τώρα δεν έχουν αποσταλεί.
Όπως σημειώνουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου «ύποπτα» για κορωνοϊό δείγματα δεν στέλνονται μία φορά την ημέρα, οπότε και τα αποτελέσματα δεν λαμβάνονται συγκεκριμένες ώρες. Το θετικό είναι πως όσα δείγματα έχουν βγει μέχρι στιγμής είναι αρνητικά πλην ενός, αυτό του 22χρονου, ο οποίος συνεχίζει τη νοσηλεία του κατ’ οίκον.
Παράλληλα και τα ύποπτα περιστατικά δεν μπορούν να έχουν σταθερό αριθμό, με τους γιατρούς να σημειώνουν πως υπάρχουν κάποια που χρειάζονται νοσηλεία σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και κάποια ύποπτα, που μπορεί να λαμβάνεται και δείγμα, να μένουν σε καραντίνα στο σπίτι τους.
Εκείνο που τόνισαν είναι πως εάν τηρηθούν τα μέτρα τότε η κινητικότητα στο Νοσοκομείο με ύποπτα περιστατικά θα είναι μειωμένη, καθώς θα υπάρχει μείωση της διασποράς και κάλεσαν όλους τους πολίτες να τα τηρήσουν ευλαβικά.