Θεοφάνης Τακούδης: «Διανύουμε την πιο τυπική καλοκαιρινή εβδομάδα»

Η θερμοκρασία στον Βόλο, θα φτάσει έως και τους 33 βαθμούς Κελσίου

Ίσως την πιο τυπική καλοκαιρινή εβδομάδα διανύουμε αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφάνη Τακούδη, ο οποίος μίλησε στο «Ράδιο ΕΝΑ 102,5», για τον καιρό αυτής, αλλά και της ερχόμενης εβδομάδας. Οι προβλέψεις, θέλουν να έχουμε υψηλές θερμοκρασίες στην πόλη του Βόλου που θα φτάσουν ακόμη και τους 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ πιθανότατα δεν θα σημειωθούν βροχές.
Το καλοκαίρι συνεχίζεται χωρίς προβληματισμούς για τον καιρό, καθώς σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν τις επόμενες ημέρες σε πολύ καλά επίπεδα και το βοριαδάκι των 3-4 μποφόρ θα μειώσει και τα επίπεδα της υγρασίας.
«Μια τυπική καλοκαιρινή εβδομάδα με πολύ καλές θερμοκρασίες, χωρίς βροχές γενικά, ιδιαίτερα στη Μαγνησία και υγρασία, που είναι σε καλά επίπεδα, γιατί θα υπάρχει και βοριαδάκι κατά διαστήματα», είπε ο κ. Τακούδης για τον καιρό τις επόμενες ημέρες.
Αναλυτικότερα, σήμερα, Τετάρτη θα σημειωθούν βόρειοι άνεμοι, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα και θα κυμαίνονται στα 3 έως 4 μποφόρ. Αυτό σημαίνει πως Τετάρτη και Πέμπτη, η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30-31 βαθμούς.
Την Παρασκευή θα σημειωθεί μία μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κατά 1 ή 2 βαθμούς και το Σαββατοκύριακο θα υποχωρήσει πάλι και θα φτάσει στους 30-31 βαθμούς Κελσίου. Ο κ. Τακούδης επεσήμανε πως και την ερχόμενη εβδομάδα το σκηνικό του καιρού θα είναι παρόμοιο και δεν θα σημειωθούν ιδιαίτερες αλλαγές, αλλά ούτε και εκπλήξεις και ακραία φαινόμενα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.