Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Μεταφέρθηκε στο Τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr. Ο Δήμαρχος Βόλου εισήχθη σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος, καθώς όπως σημείωσε αντιμετώπιζε μια περιπέτεια με την υγεία του. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του είχε αναφέρει πως δεν είχε κορωνοϊό, καθώς είχε υποβληθεί σε δύο τεστ την τελευταία εβδομάδα και αυτά ήταν αρνητικά.
Σήμερα όμως, υποβλήθηκε σε νέο τεστ το οποίο ήταν και θετικό. Για το λόγο αυτό νοσηλεύεται στην κλινική covid του Νοσοκομείου. Προ ολίγου ο Αχ. Μπέος ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, παραμένει στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.
Το απόγευμα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να νοσηλευθεί σε θάλαμο αρνητικής πίεσης που έχει δημιουργηθεί.

Η ανάρτηση του Αχ. Μπέου στο facebook ήταν η εξής:
«Φίλες και φίλοι,
αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!
Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.