Θλίψη για τον θάνατο του 45χρονου Σταύρου Βλάικου

Ενώ χόρευε, έχασε τις αισθήσεις του

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, του 45χρονου Σταύρου Βλάικου, ο οποίος ξαφνικά, ενώ βρισκόταν σε γλέντι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου και χόρευε, έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο. Ο Σταύρoς Βλάικος ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού-Αθλητικού Συλλόγου Ριζομύλου «Η Διάπλαση» ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αστέρας Ριζομύλου».

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αστέρα Ριζομύλου τονίζεται:
«Το Δ.Σ. του Αστέρα Ριζομύλου νιώθει βαθύτατη θλίψη για το χαμό του πρώην προέδρου της ομάδος μας, Σταύρου Βλάϊκου.
Έφυγε ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια. Ο Σταύρος ήταν πρόεδρος στον Αστέρα τη διετία 2012-2014, κατακτώντας και ένα Πρωτάθλημα (σ.σ. Β’ ΕΠΣΘ).
Αιωνία η μνήμη σου, φίλε Σταύρο, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Συλλυπείται ο Ρήγας Φεραίος

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος επισημαίνεται:

“Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τον αδόκητο θάνατο του Σταύρου Βλάικου,ενός νέου ανθρώπου που είχε υπηρετήσει το ποδόσφαιρο,μεταξύ άλλων και από τη θέση του προέδρου στον Αστέρα Ριζομύλου. Ο Σταύρος ήταν παντρεμένος με τη συντοπίτισσά μας Μαρία Λιόλιου με την οποία απέκτησε 3 παιδιά. Στους οικείους του, θερμά συλλυπητήρια”.

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Σε ανακοίνωση του Διαγόρα Στεφανοβικείου αναφέρεται: “Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του Σταύρου Βλάϊκου, ένα εξαιρετικό και τίμιο παιδί που πρόσφερε στα κοινά. Διοίκηση και φίλοι του ΔΙΑΓΟΡΑ ευχόμαστε στον Σταύρο καλό ταξίδι και πολύ κουράγιο στους δικούς του”.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών μπάσκετ

“Ο Σ. Δ. Κ. Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου Σταύρου Βλάικου για την απώλειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.