Θρήνος φίλων και γνωστών για το χαμό των δύο αδερφιών στη Μακρινίτσα –Τι γράφουν στο facebook

Δεν χωρά ανθρώπινος νους αυτή την οικογενειακή τραγωδία

Η είδηση της στυγερής δολοφονίας των δύο αδερφιών από τη Μακρινίτσα, της Κωνσταντίνας Τσάπα 28 ετών και του Γιώργου Τσάπα 30 ετών, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μόλις έγινε γνωστή η δολοφονία των δύο νέων παιδιών, φίλοι και γνωστοί δεν μπόρεσαν να κρύψουν την οδύνη αλλά και τον θυμό τους για τον αδόκητο αυτό χαμό των δύο χαμογελαστών και όλο ζωή παιδιών.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «γέμισαν» από μηνύματα φίλων και γνωστών των δύο παιδιών. Ο Γιώργος Τσάπας εργάζονταν τα τελευταία 14χρόνια σε γνωστή καφετέρια στη Μακρινίτσα και θαμώνες, φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να γράψουν στον τοίχο του στο facebook για να τον αποχαιρετήσουν. Κανείς δεν μπορούσε όμως να πιστέψει πως τόσο ο Γιώργος, όσο και η Κωνσταντίνα «έφυγαν» από τη ζωή με αυτό τον τρόπο.
Τα μηνύματα φίλων και γνωστών συγκλονίζουν και έχουν «πλημμυρίσει» τα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε μερικά από τα μηνύματα:

«Καλό παράδεισο Γιωργαρα μου, θα σε θυμάμαι για παντα…καλό παράδεισο και στην αδερφούλα σου..δεν το χωράει ανθρώπινος νους..κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια».

«Κρίμα και άδικο….. Καλό παράδεισο Giorgos Tsapas αγκαλίτσα με την αγαπημένη σου αδερφούλα».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!καλό παράδεισο στα 2 παιδιά μας»

«Αχ παιδάκια μου καλά….Καλό παράδεισο… Δεν το χωρά νους αυτό που συνέβη»

«Αχ ρε Γιωργακο αχ ρε αγόρι μου απίστευτο μου φαίνεται σαν χθες μας θυμάμαι όλους μαζί στη γειτονιά κ τώρα.. Τώρα ένα μεγάλο γιατί.. Καλό παραδεισο λεβέντη μου κ σε σένα κ στην Κωνσταντίνα μας καλό ταξιδι»

«Δεν μπορώ να το πιστέψω!! Και στα δύο παιδιά τα ήξερα από μικρά ……καλό παράδεισο. Κουράγιο στους γονείς»

«Δε το χωράει ο ανθρώπινος νους δε υπάρχει όσιο δε υπάρχουν λόγια ….τι να πεις σε αυτή τη οικογενεια είναι φρίκη να μεγαλώνεις δύο υπέροχα πλάσματα και ξαφνικά από το πουθενά να έρχεται ο άλλος και να αφαιρεί τη ζωή τους με το έτσι θέλω ….ο πιο άδικος τρόπος δε υπάρχει ποιος να το πιστέψει είναι βαρύ φορτίο όλο αυτό …. συλλυπητήρια στη οικογενεια δύσκολο να το πεις δύο παιδιά νέα έφυγαν με το πιο άδικο τρόπο»

«Απίστευτο… Κρίμα τα παιδιά κρίμα πόσος πόνος αυτή η Μάνα….😓 Ο Θεός να της δώσει κουράγιο…»

«Δεν σε ξέρω φιλε μου ούτε και την αδερφουλα σου.. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια»

«Απίστευτο.αυτο που συνέβει.εχουν συγκλονίσει όσοι το άκουσαν. καλό παράδεισο στα δύο αδερφια! Κουράγιο στην οικογένεια!και στο παιδακι που έμεινε πίσω χωρίς την μητέρα του. Ο δολοφόνος να τιμωρηθεί με τον χειρότερο τρόπο»

«Κριμα ρε φιλε Γιώργο, καλο παραδεισο να έχετε. Ησουν απο τα καλυτερα παιδιά που εχω γνωρισει»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.