Θρήνος για την Καίτη Καραχάλιου- Μπλέχτηκαν τα σχοινιά και κρεμάστηκε σε καταρράκτη

Την αποχαιρετούν γνωστοί και φίλοι

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στη Μακρινίτσα, με μια γυναίκα να αφήνει την τελευταία πνοή της κάνοντας καταρρίχηση. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι η γυναίκα δεν σκοτώθηκε από πτώση αλλά… πνίγηκε, όπως όλα δείχνουν.

Η 60χρονη μουσικοπαιδαγωγός, Καίτη Καραχάλιου, έκανε καταρρίχηση από την Μακρινίτσα προς τους πρόποδες του Πηλίου, στον Αγιο Ονούφριο.

Το κακό συνέβη στο Μέγα Ρέμα, κάτω από την Μακρινίτσα και μάλιστα σε οργανωμένη καταρρίχηση, όταν η γυναίκα έπεσε στο βάραθρο και από ύψος περίπου 20 μέτρων κατέληξε σε στένωμα των βράχων, όπου το νερό έπεφτε καταρράκτης, μπερδεύτηκαν τα σχοινιά της και λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής, ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που έσπευσαν στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχασε την ζωή της από πνιγμό, διότι με την πτώση της έμπλεξαν τα σχοινιά της καταρρίχησης στα πόδια της και το σώμα της έμεινε κρεμασμένο στον αέρα, αλλά πάνω της έπεφταν τόνοι νερού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από ασφυξία ή πνιγμό από το νερό που είχε πιεί.

Η Καίτη Καραχάλιου ήταν εκπαιδευτικός μουσικός και ήταν πολύ γνωστή στην κοινωνία του Βόλου λόγω της συμμετοχής της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα.
Ήταν παντρεμένη με τον σύζυγό της Γιώργο και είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Φωτεινή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη στις 5.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Πορταριάς και η οικογένεια ζητά αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Αδυνατούν να το πιστέψουν
Συνάδελφοι, γνωστοί και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της αγαπημένης τους Καίτης. Με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λένε το δικό τους αντίο.

-Αγαπημένη μου,
μου λείπεις ήδη. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο άνθρωπος που με συμμάδεψε σε κάθε βήμα της ζωής μου. Ήσουν εκείνη που με καθοδήγησε από παιδάκι 6 ετών ως τώρα σε ανθρώπινο, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Εκείνη που όποτε σε χρειαζόμουν στάθηκες δίπλα ως μέντορας, ως μάνα, ως φίλη. Που πίστεψες σε μένα, που με έσπρωχνες να προχωρω. Ότι έχτισα ως παιδαγωγός βασίστηκε στα δικά σου χνάρια. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ…!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!! Καλό ταξίδι αγαπημένη μου, μοναδική μου..!!!
Δεν υπάρχουν λόγια. Πραγματικά. Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος, μία γυναίκα που αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά και μέσα σ’ αυτά ανήκα κι εγώ. Την ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου εμφύσησε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να την ξανά δω όπως είχαμε πει. Καλό ταξίδι, Καίτη.

-Τα τελευταία σου λόγια στη συνάντηση μας… Θαυμάζεις είπες τον άνθρωπο με θάρρος και ταπεινοτητα. Μου είπες να μην φοβάμαι μόλις με είδες να τρέμω… Μου είπες να αγαπώ. Εύχομαι γλυκιά μας Καιτη να μας δίνει λίγο από όλα αυτά που εσύ ή ίδια είχες περίσσια. Καλό σου ταξίδι….
-Ποιός μπορεί να το πιστέψει…σε ευχαριστούμε τόσο για όσα απλόχερα μας χάρισες, σε μας και τα παιδιά μας!

-Κυρία Καίτη,αγαπημένη μας, ήσουν και θα είσαι για τα παιδιά μου η καλύτερη δασκάλα, εσύ που τους έδωσες τα πιο ωραία μηνύματα, εσύ που τους έμαθες τις πιο ωραίες μουσικές,η μικρή μου Ίριδα μου είπε “μαμά θυμάμαι την κάθε της λέξη”. Σε ευχαριστούμε για όλα,θα σε θυμόμαστε πάντα,θα μας λείπεις ,θα σε σκεφτόμαστε….καλό ταξίδι αγαπημένη μας.

-Καλό ταξίδι αγαπημένη μας κ. Καίτη! Δεν υπάρχουν λόγια για την θετική σας σκέψη, την χαρά ζωής και την αγάπη που δίνατε στα παιδιά μας! Θερμά συλλυπητήρια.

-Κ. Καιτη μου εύχομαι να σαι καλά εκεί που θα πας!!! Εύχομαι όσα μας έμαθες να τα μάθουμε και μεις σε άλλους. Ήσουν φως και πήραμε τόσα από τις ηλιαχτίδες σου. Θα σαγαπω για πάντα!!!

-Καλό ταξίδι αγαπημένη μας δασκάλα, έδωσες χαρά, ευτυχία, πνοή στα παιδιά μας. Το κενό δυσαναπληρωτο. Η θλίψη μας απέραντη.

-Τα παιδια μας χάσανε μια υπεροχη δασκαλα.. Τυχεροι οσο τη ζήσαμε εστω και λιγο. Παντα θα θυμάμαι τη ζεστη φωνη της. Κουραγιο στην οικογένεια. Καλο Παράδεισο…

 

-…..απίστευτο….δεν υπάρχουν λόγια… είναι η ζωή που σκόρπισες στις καρδιές τόσων παιδιών….είναι τα τόσο πολλά όμορφα που έδωσες…καλό παράδεισο…ακόμη όμως δεν θέλω να το πιστέψω!!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.