Θρήνος για τον 35χρονο Παναγιώτη που βρέθηκε πνιγμένος στη θάλασσα

Candle in the dark
Εντοπίστηκε στην παραλία Σάρες στις Νηές

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του χαμού ενός νέου ανθρώπου, του 35χρονου Παναγιώτη Αναστασίου, που χάθηκε στη θάλασσα, με το αγαπημένο του χόμπι, το ψαροντούφεκο, να στέκεται μοιραίο για τη ζωή του. 0 35χρονος, κάτοικος – εν ζωή Αλμυρού –έφυγε από το σπίτι του την Τρίτη το απόγευμα, λέγοντας στους γονείς του ότι ίσως πάει για ψαροντούφεκο, δεν επέστρεψε τη νύχτα, και τελικά βρέθηκε χθες το απόγευμα πνιγμένος στην παραλία Σάρες στις Νηές.

Ο Παναγιώτης Αναστασίου ήταν ανύπαντρος, έμενε με τους γονείς του στον Αλμυρό και έφυγε από το σπίτι του την Τρίτη λέγοντας ότι ίσως να πάει για ψαροντούφεκο.
Οι γονείς του ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Βόλου χθες το απόγευμα, με 24 ώρες καθυστέρηση, με τη σειρά του ενημέρωσε το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης, που ξεκίνησε έρευνες.

Οι λιμενικοί εντόπισαν γύρω στις 8 το απόγευμα το αυτοκίνητο του 35χρονου στον όρμο όπου βρίσκονται οι Νηές και με τη συνδρομή γνωστού αλιέα της περιοχής με το σκάφος του, όπου επέβαινε και ο πατέρας του θύματος, η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στην διπλανή παραλία Σάρες.

Το Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί προανάκριση παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει στην Κοζάνη, λόγω του ότι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας είναι κλειστή.

Η κηδεία του 35χρονου θα γίνει την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.