Θρήνος για τον 50χρονο Δημήτρη Παπαχρήστο που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε στον περιφερειακό

Δεν αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε και σκότωσε άνθρωπο, λέει ο οδηγός του ΙΧ

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα για τον 50χρονο Βολιώτη ποδηλάτη, Δημήτρη Παπαχρήστο, λογιστή του Συνεταιρισμού Αγχιάλου «Η Δήμητρα», που έχασε την ζωή του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, λίγο πριν το μεσημέρι χθες, στον παράδρομο εξόδου από τον οδικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Βόλου – Λάρισας προς τον Περιφερειακό του Βόλου. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, φέρεται να παρασύρθηκε από 54χρονο οδηγό, ο οποίος σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος, δεν αντιλήφθηκε πως παρέσυρε και σκότωσε άνθρωπο.

Το δυστύχημα έγινε στις 11.15 το πρωί, στο 54ο χλμ, Λάρισας – Βόλου στο ρεύμα προς Βόλο, στην παράπλευρη οδό – συνδετήρια με τον περιφερειακό. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 54χρονος με κατεύθυνση προς Βόλο, εισήλθε στην παράπλευρη οδό – συνδετήρια οδό παρέσυρε το ποδήλατο που οδηγούσε ο 50χρονος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του δυστυχήματος, αλλά εντοπίστηκε 12.25 το μεσημέρι από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου και συνελήφθη.
Ο άτυχος άνδρας, όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στο σημείο ήταν ήδη νεκρός και η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Δεν αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε άνθρωπο
Ο 54χρονος οδηγός του ΙΧ, που φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον 50χρονο λογιστή, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε τους άνδρες της Τροχαίας πως δεν κατάλαβε ότι χτύπησε άνθρωπο. Μετά το τραγικό συμβάν, ο ίδιος φέρεται να σταματά 300 μέτρα πιο κάτω για να δει τι ζημιές έχει υποστεί το αυτοκίνητο του, ενώ στην συνέχεια πήγε σε συνεργείο αυτοκινήτων. Συμπολίτης που είχε καταλάβει πως είχε προηγηθεί τροχαίο, καθώς το παρμπρίζ του αυτοκινήτου ήταν σπασμένο, ειδοποίησε την Τροχαία η οποία και τον εντόπισε 20 λεπτά αργότερα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κρατήθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.