Θρήνος στον Βόλο για τον θάνατο του Αντώνη Μάνου

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59 ετών

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε ο θάνατος του Αντώνη Μάνου, προπονητή μπάσκετ, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών. Ο Αντώνης Μάνος διετέλεσε για χρόνια προπονητής σε ακαδημίες και ομάδες μπάσκετ ενώ ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση.

Είχε εργαστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Μεταμόρφωση, Ανάληψη, BC VOLOS και Αιολικό, ενώ για τρία χρόνια εργάστηκε και στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν έχουν έναν καλό λόγο να πουν για εκείνον, λέγοντας πως δίδαξε ήθος, αρχές και αξίες στα παιδιά.

Θρήνος στον Ολυμπιακό Βόλου που σε ανάρτηση στην σελίδα γυναικών, νεανίδων και κορασίδων γράφουν «Δίδαξε ήθος, αρχές και αξίες. Στα χέρια του μεγάλωσαν πολλές γενιές αθλητριών και αθλητών του μπάσκετ Ο Αντώνης Μάνος έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι στο φως. Τόσο νωρίς, τόσο αιφνίδια. Πριν δύο χρόνια δούλευε στον Ολυμπιακό μας, μεταλαμπαδεύοντας αρχές και αξίες στα νέα παιδιά. Καλό ταξίδι Αντώνη Μάνο, θα σε θυμόμαστε πάντα με μεγάλη αγάπη. Ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στα παιδιά μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αξέχαστου Αντώνη Μάνου”, έγραψαν σε ανάρτησή τους τα στελέχη της ομάδας μπάσκετ γυναικών, νεανίδων, κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου».

Συντετριμμένος από την απώλεια του Αντώνη Μάνου και ο Αντώνης Χιώτης, του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Όπως γράφει «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Αντώνη Μάνου, ενός ανθρώπου του αθλητισμού, προπονητής μπάσκετ, σε αρκετές ομάδες της πόλης μας.

Η οικογένεια του Γ. Σ. ΒΟΛΟΥ απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Καλό σου ταξίδι Αντώνη».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στην εκκλησία της Μακρινίτσας σήμερα, Κυριακή 7 Μαΐου στις 11:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.