Τη Δευτέρα η δίκη για το τροχαίο με θύμα τη Σόνια Αρμακόλα

Δικάζεται ο Σύριος οδηγός της μηχανής που κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Η υπόθεση του θανάτου της 35χρονης τότε σεφ, Σόνιας Αρμακόλα, που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο ατύχημα στη Σκιάθο, θα απασχολήσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την προσεχή Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, όπου δικάζεται ο Σύριος οδηγός της μηχανής που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για έλλειψη διπλώματος οδήγησης. Ο άνδρας κατηγορείται ότι στις 11 Σεπτεμβρίου του 2015 οδηγούσε μοτοσικλέτα και πέφτοντας σε λακκούβα στο δρόμο μεταξύ Χώρας Σκιάθου και Ξάνεμου, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα η Σόνια Αρμακόλα και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τον θάνατο της. Η 35χρονη εργαζόταν ως σεφ σε εστιατόριο της Σκιάθου τα καλοκαίρια και άφησε την άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου 2015 στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, μετά από 10ήμερο αγώνα που έκανε για να κρατηθεί στη ζωή.
Στις αρχές του μήνα, η προκαταρκτική εξέταση που είχε διαταχθεί για τις συνθήκες θανάτου της, τέθηκε στο αρχείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, καθώς δεν προέκυψαν ενδείξεις, σχετικά με την εμπλοκή κάποιου προσώπου, που να θεωρείται ότι προκάλεσε με δόλο τραύματα στην άτυχη γυναίκα. Από την έρευνα που έγινε, δεν διαπίστωσε την ύπαρξη ενδείξεων για την τέλεση κάποιας αξιόποινης πράξης, καθώς δεν συγκεντρώθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία, ούτε κατατέθηκαν μαρτυρίες, που να αποδεικνύουν ότι ο θάνατος της Σόνιας Αρμακόλα δεν προήλθε από τη πτώση της στην άσφαλτο.
Η Αστυνομία έκανε λόγο από την πρώτη στιγμή για τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο και ο θάνατός της οφειλόταν, σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου, σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από τον τραυματισμό στο τροχαίο. Στη συνέχεια οι συγγενείς της στο Δίστομο Βοιωτίας, εμφανίζονταν πεπεισμένοι ότι ο θάνατος της 35χρονης οφειλόταν σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και έκαναν παράσταση στην Εισαγγελία Βόλου ζητώντας την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, μαρτυρίες κατοίκων στο νησί, σχετικά με τις συνθήκες που προκλήθηκαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.