Την 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτογραφίες)

Στη Νέα Αγχίαλο έφτασε πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αυτή την ώρα ξεναγείται στην 111 Πτέρυγα Μάχης. Ο πρόεδρος της ΝΔ έφθασε με ιδιωτική πτήση στο πολιτικό αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί τη Ν. Αγχίαλο και στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματίσει επίσκεψη – συζήτηση με κόσμο στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος, κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα και κουμπάρος του καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, κ. Κώστας Λούλης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Μητσοτάκης, στη μία το μεσημέρι θα επισκεφθεί την αγορά του Βόλου, όπου θα συζητήσει με επαγγελματίες και κόσμο, ενώ με το κλείσιμο της αγοράς θα καθίσει σε καφέ. Για τις 6.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Μακρινίτσα, όπου θα συζητήσει με τους ντόπιους και θα επισκεφθεί το Μουσείο Εκκλησιαστικών Εκθεμάτων «Μήτηρ Θεού η Οξεία Επίσκεψις».
Τέλος, για τις 8.30 το απόγευμα, ο κ. Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει θεματική συζήτηση με νέους εργαζόμενους, στο θεατράκι που βρίσκεται στο χώρο του Ενυδρείου, πριν την παραλία Αναύρου.

Μητσοτάκης: Θα είμαστε δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις
Μήνυμα στήριξης στις Ένοπλες Δυνάμεις έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την 111 πτέρυγα μάχης, στη Νέα Αγχίαλο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επισκέπτομαι την 111 πτέρυγα μάχης στην οποία υπηρέτησα το σύνολο της στρατιωτικής μου θητείας πριν από 27 χρόνια. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό το οποίο δεν έχει αλλάξει είναι το φρόνημα των αξιωματικών και υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, η αίσθηση του καθήκοντος, η αυταπάρνηση με την οποία υπηρετούν την Πατρίδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε, ακόμη, ότι θα είναι δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που παρότι υπέστησαν τις συνέπειες της δεκαετούς κρίσης, εξακολούθησαν να υπηρετούν την πατρίδα με υψηλό φρόνημα. «Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι την επόμενη μέρα, εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, η επόμενη κυβέρνηση θα είναι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις για να διορθώσει κάποιες από τις αρνητικές επιπτώσεις της δεκαετούς αυτής κρίσης», ανέφερε o κ. Μητσοτάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.