Βόλος: Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μετά από παράσυρση

Μια γυναίκα κοντά στον κόμβο της λεωφόρου Αθηνών με Λαρίσης

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα μετά τις 11:30 το πρωί, όταν μία 53χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, παρασύρθηκε από διερχόμενο βαρέως τύπου όχημα. Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδό Λαρίσης και Αθηνών, στον Βόλο και το φορτηγό οδηγούσε ένας 63χρονος από τη Σερβία.
Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή σύμφωνα με μάρτυρες, ενώ η σορός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Στο μεταξύ ελεύθερος αφέθηκε ο 63χρονος Σέρβος οδηγός για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα 53χρονη Βουλγάρα, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί Αθηνών – Λαρίσης με κατεύθυνση προς Βόλο, επί της Αθηνών. Ο 63χρονος οδηγός φορτηγού, βρίσκονταν στα φανάρια επί της Αθηνών και ξεκίνησε όταν το φανάρι άναψε πράσινο. Η 53χρονη βρίσκονταν στη διάβαση πεζών κι επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Αθηνών, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το όχημα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο οδηγός συνελήφθη για παράβαση του αρ. 302 του Ποινικού Κώδικα – ανθρωποκτονία από αμέλεια και με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.