Την τελευταία του πνοή άφησε Βολιώτης που νοσούσε από κορωνοϊό

Εξέπνευσε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού

Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλευόταν, άφησε σήμερα το απόγευμα ένας 77χρονος Βολιώτης. Ο 77χρονος νοσηλεύθηκε αρχικά στη Μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού, την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο η πορεία της υγείας του κατέστησε επιβεβλημένη τη μεταφορά του στη ΜΕΘ, όπου δυστυχώς κατέληξε σήμερα. Ο 77χρονος είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού από τη Μαγνησία.
Τα πρώτα θύματα του κορωνοϊού στη Μαγνησία αφορούσαν σε μία 65χρονη Βολιώτισσα, η οποία νοσούσε από τον νέο ιό και νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και σε 68χρονο συνταξιούχο από την Αμαλιάπολη Αλμυρού. Και οι δύο θάνατοι σημειώθηκαν στις αρχές του Οκτώβρη, ενώ ο τρίτος θάνατος σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου στις αρχές αυτής της εβδομάδας και αφορούσε σε μια 84χρονη Βολιώτισσα, η οποία είχε υποστεί εγκεφαλικό και νόσησε και από κορωνοϊό, που επέτεινε την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας της.
Να σημειωθεί πως σήμερα το απόγευμα κατέληξε από κορωνοϊό και μία 83χρονη από τα Τρίκαλα, που νοσηλευόταν κι εκείνη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.