Το αδιαχώρητο στο Κτηματολόγιο!

Τη Δευτέρα τελευταία μέσα κατάθεσης των δηλώσεων του Ζαγοράς - Μουρεσίου και περιοχών του Ν. Πηλίου

Το αδιαχώρητο γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο Γραφείο Κτηματογράφησης του Δήμου Βόλου, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής δήλωσης για το Κτηματολόγιο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και τις Δημοτικές Κοινότητες Μηλεών, Αφετών και Ξυνόβρυσης του Δήμου Ν. Πηλίου.
Εδώ και τρεις ημέρες, στο Γραφείο Κτηματογράφησης του Δήμου Βόλου, γίνεται από νωρίς το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα καθημερινά το αδιαχώρητο, καθώς μέχρι χθες είχε υποβληθεί μόλις το 40% του συνόλου των δηλώσεων του Κτηματολογίου.
Και επειδή, ως… Έλληνες επιβεβαιώνουμε το ότι είμαστε της «τελευταίας στιγμής», η φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά τις 3 το μεσημέρι χθες Παρασκευή, είναι ενδεικτική της κατάστασης, σε μια στιγμή που η μεγάλη κίνηση είχε σταματήσει, καθώς την ώρα εκείνη παρέμειναν στην ουρά οι πιο υπομονετικοί…
Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται επίσης να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στην υπηρεσία, ενώ, επειδή είναι αδύνατο να υποβληθεί το σύνολο των δηλώσεων μέχρι τότε, η υπηρεσία θα παραμείνει ανοιχτή για ραντεβού των καθυστερημένων, που δεν αποκλείεται να επιβαρυνθούν με πρόστιμο αν υποβάλουν εκπρόθεσμα τη δήλωση για το κτηματολόγιο.
Σημειώνεται ότι για τις δηλώσεις Κτηματογραφησης των ίδιων περιοχών «συμφόρηση» είχε παρατηρηθεί ξανά τη μεγάλη Εβδομάδα, μέχρι που δόθηκε παράταση για τον τρέχοντα μήνα. Έκτοτε η κίνηση μηδενίστηκε και το ενδιαφέρον ξεκίνησε ξανά από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, κάτι που είχε αποτέλεσμα να έχει υποβάλει δηλώσεις πολύ μικρό ποσοστό και ο κίνδυνος προστίμων να είναι υπαρκτός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.