Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βοήθησε περισσότερα από 1.000 παιδιά και 400 οικογένειες στη Θεσσαλία (Video)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Βόλο, η «2η Μεγάλη Γιορτή»

Τη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να μπορέσει να παραμείνει και να λειτουργεί και αυτό, ως στήριγμα για εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειές τους ζήτησε από τον Βόλο όπου βρέθηκε με αφορμή τη «2η Μεγάλη Γιορτή», το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή, πολλών παιδιών και γονέων, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» Κώστας Γιαννόπουλος.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε επίπεδο Θεσσαλίας, έχει καταφέρει να βοηθήσει με τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του, περισσότερα από χίλια παιδιά και σχεδόν 400 οικογένειες , τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Οι ανάγκες του «Χαμόγελου» βεβαίως αυξάνονται και όπως δήλωσε στο magnesianews.gr ο πρόεδρος του κ. Γιαννόπουλος, στόχος του Οργανισμού, είναι να συνεχίσει να δίνει λύσεις, αλλά και να έχουν όμορφες στιγμές όλα τα παιδιά.
Ο κ. Γιαννόπουλος, ρωτήθηκε παράλληλα, εάν έχει υπολογίσει πόσες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ζητήσει τη βοήθεια του «Χαμόγελου», αλλά και για το τι μπορεί η εθελοντική οργάνωση να εγγυηθεί.
Ο κ. Γιαννόπουλος, εξήγησε ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέρει την βοήθειά του σε παιδιά και τις οικογένειές τους σε όλη την Ελλάδα. «Το Σάββατο και την Κυριακή δεν υπάρχει κάποιος που να επέμβει σε καταστάσεις ανάγκης εκτός από την αστυνομία. Αν κάποιος καλέσει το νούμερο 1056 ξέρει όμως ότι θα τρέξουμε για να βοηθήσουμε ένα παιδί που είναι σε κίνδυνο» σημείωσε, δείχνοντας και τον τρόπο, αλλά και την ανταπόκριση κατευθείαν στον «αέρα».
H 2η Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά συνδιοργανώθηκε από το «Χαμόγελο του παιδιού», την Περιφέρεια Θεσσαλία και τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα. Ήταν ένα διήμερο παρουσία δεκάδων εθελοντών, αλλά και του πληρώματος όπως και του ασθενοφόρου της οργάνωσης, γεμάτο παιχνίδια, κατασκευές, χειροτεχνίες, ρομποτική, πειράματα, μουσική, χορευτικά και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Στον χώρο λειτούργησε και το bazaar του οργανισμού με πολλά χειροποίητα γούρια, κατασκευές. Όλα τα έσοδα από το bazaar διατέθηκαν για τη δράση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλίας.

YouTube player

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.