Το ελαιόλαδο του Πηλίου που κερδίζει τους καταναλωτές με την γεύση και τις φαρμακευτικές του ιδιότητες

Από την οικογένεια Βολιώτη

Η οικογένεια Βολιώτη έχει μακρά παράδοση στον κλάδο του ελαιόλαδου. Το 1939 έθεσε σε λειτουργία το πρώτο ελαιοτριβείο στον Άγιο Βλάσιο σηματοδοτώντας την αρχή μιας ανοδικής πορείας με σεβασμό στον παραγωγό και τον καταναλωτή. Το 1981 αποτελεί χρονιά σταθμό, καθώς το ελαιοτριβείο μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις στα Άνω Λεχώνια και δημιουργήθηκε το «Ελαιόλαδο Πηλίου».

 

Η επιχείρηση εξελίσσεται, αναβαθμίζει τις υποδομές της με νέο τεχνολογικό εξοπλισμό και δημιουργεί το δικό της όνομα στην αγορά με την ποιότητα του ελαιοτριβείου και το τυποποιητηρίου της και τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2015 & FSSC 22000 (version 5.1) που διαθέτει. Για την παραγωγή των προϊόντων ελαιόλαδου η επιχείρηση υιοθετεί τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα με την ψυχρή έκθλιψη το ελαιόκαρπου χωρίς την προσθήκη νερού.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς το Αγουρέλαιο Έξτρα Παρθένο και το Βιολογικό Έξτρα Παρθένο, το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και το Παρθένο Ελαιόλαδο κερδίζουν τους καταναλωτές με το άρωμα, το χρώμα, τη γεύση, την παχύρευστη υφή τους αλλά και τις φαρμακευτικές ιδιότητές τους.

 


Η «Οικογένεια Βολιώτη» συμμετέχει σε εκθέσεις αλλά και αναγνωρισμένους διαγωνισμούς εντός και εκτός Ελλάδας αποσπώντας βραβεύσεις που κατατάσσουν το Ελαιόλαδο Πηλίου της Οικογένειας Βολιώτη στα διεθνή προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Συγχρόνως καταγράφει πλούσια εξαγωγική δραστηριότητα και το «Ελαιόλαδο Πηλίου» γίνεται άξιος πρεσβευτής των ελληνικών προϊόντων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Με όραμα και οργάνωση το ταξίδι που ξεκίνησε το 1939 συνεχίζεται με νέους προορισμούς…

Πηγή: Ειδική έκδοση του Ομίλου Καρεκλίδη “Restart στη Μαγνησία”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.