Το όνειρο για μια καλύτερη ζωή στον Βόλο κατέληξε στα…δικαστήρια

40χρονος χαστούκισε την 36χρονη σύζυγό του και απώθησε την πεντάχρονη κόρη τους

Το όνειρο για μια καλύτερη ζωή από την Αθήνα στην περιοχή του Βόλου, κατέληξε στα Δικαστήρια, για μια οικογένεια με μικρό παιδί λόγω αλκοόλ…

Ο 40χρονος σύζυγος και πατέρας ήταν σε κατάσταση μέθης, με αποτέλεσμα το απόγευμα της Πέμπτης να δώσει χαστούκια στην 36χρονη σύζυγό του και να απωθήσει την ηλικίας 5 χρόνων κόρη τους. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Στους διαδρόμους των Δικαστηρίων ήταν η 36χρονη γυναίκα με το παιδί τους, που είδε τον πατέρα να χτυπάει την μητέρα του, καθώς δεν υπάρχουν συγγενείς για να το αφήσει.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος, ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμάται τίποτα, παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ και ζήτησε τη βοήθεια των δικαστικών αρχών.

Η οικογένεια αποφάσισε να κάνει ακόμη μια προσπάθεια μέσω της ποινικής διαμεσολάβησης, στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να ζητηθεί από τον άνδρα να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης, ώστε να καταφέρει να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.