Του έκλεψε 4.000€ την ώρα που άλλαζε λάστιχο!

«Αδυναμία» σε αυτοκίνητα είχε 49χρονος

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 49χρονου υπηκόου Αλγερίας, μεταξύ 15 και 21 Σεπτεμβρίου στο Βόλο. Μάλιστα σε μια περίπτωση τρύπησε το λάστιχο φορτηγού και όταν ο οδηγός το άλλαζε έκλεψε τσάντα με 4.000 €!

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 15-09-2021 έως 21-09-2021, μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο από την Αθήνα στην πόλη του Βόλου και διέπραξε τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπής:
• το απόγευμα της 15-09-2021 στο κέντρο του Βόλου, αφού απασχόλησε αλλοδαπό τη στιγμή που είχε σταθμεύσει Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κατόρθωσε να αφαιρέσει από το εσωτερικό του οχήματος έναν σάκο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 € και των 1.000 δολαρίων Η.Π.Α., καθώς και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και προσωπικά έγγραφα,

• το απόγευμα της 16-09-2021 σε χώρο πολυκαταστημάτων της πόλης, αφού προξένησε φθορά σε ελαστικό Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, επιτυγχάνοντας την απασχόληση του οδηγού του με την αντικατάστασή του, κατόρθωσε να αφαιρέσει από το εσωτερικό του οχήματος μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.000 €, τραπεζικές κάρτες και προσωπικό έγγραφο και

• το μεσημέρι της 21-09-2021 και πάλι σε κεντρικό σημείο της πόλης, αφαίρεσε από το εσωτερικό ανασφάλιστου Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 370 € και προσωπικά έγγραφα.

Οι αφαιρεθείσες τσάντες, με το περιεχόμενό τους εκτός των χρηματικών ποσών, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους, η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.