Τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο τον πατέρα της συντρόφου του…

Καταδικάστηκε ερήμην απ΄το ΜΟΔ Βόλου, ο 26χρονος για το επεισόδιο στη Ματαράγκα Καρδίτσας

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου έναν 26χρονο, υπήκοο Αλβανίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οπλοφορία, οπλοκατοχή και απειλή και τον καταδίκασε ερήμην σε φυλάκιση 3 ετών και 10 μηνών, χωρίς μετατροπή και αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Ο αλλοδαπός δημιούργησε επεισόδιο, στις 19 Ιουνίου 2019 στη Ματαράγκα Καρδίτσας, όπου βρισκόταν στο σπίτι με την 20χρονη σύντροφό του, την οποία χτύπησε με γροθιές. Η κοπέλα κάλεσε σε βοήθεια τους γονείς της, που πήγαν στο σπίτι, όπου διέμενε με τον αλλοδαπό, για να δουν τι συνέβη.
Στο σπίτι ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ του κατηγορούμενου και τον πατέρα της νεαρής, ο αλλοδαπός πήρε ένα κουζινομάχαιρο και τραυμάτισε στο χέρι και στο στήθος τον άνδρα. Στο Δικαστήριο παρουσιάστηκαν η παθούσα και οι γονείς της, αλλά όχι και ο κατηγορούμενος.
Η κοπέλα κατέθεσε ότι ο σύντροφός της την κακοποιούσε και στο παρελθόν την έπιασε από τον λαιμό και ότι σήμερα δεν είναι μαζί με τον κατηγορούμενο.
Ο πατέρας της κατέθεσε ότι ο αλλοδαπός τον τραυμάτισε αλλά δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει. Τελικά, ο κατηγορούμενος δικάστηκε ερήμην και, αν εντοπιστεί και συλληφθεί, θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.