Ζημιές εξωτερικά από φωτιά στο πρώην τουριστικό περίπτερο (φωτογραφίες+ video)

Υπό έλεγχο η κατάσταση

Ζημιές εξωτερικά του κτιρίου προκλήθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο πρώην τουριστικό περίπτερο Ν. Ιωνίας, ενώ την ίδια ώρα ξέσπασαν άλλες δύο πυρκαγιές σε σκουπίδια στη συνοικία Παλαιών και σε τσιπουράδικο στην Αγριά.

Αρχικά στις 16.55 το απόγευμα, η Πυροσβεστικής δέχθηκε κλήση για φωτιά στο πρώην τουριστικό περίπτερο στη Ν. Ιωνία, επί της οδού Θράκης. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε σκουπίδια έξω από το χώρο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στον εξωτερικό χώρο της βεράντας, στο μπαλκόνι και στη στέγη και δεν φαίνεται να επηρεάστηκε το εσωτερικό του κτιρίου.

Στο σημείο πήγαν τέσσερα οχήματα με 10 άτομα που έδωσαν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά. Η φωτιά κατασβέστηκε πλήρως στις 6.30 το απόγευμα, ωστόσο στο σημείο παρέμεινε σε επιφυλακή ένα υδροφόρο όχημα.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 17.20 η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά σε εγκαταλελειμμένο χώρο με σκουπίδια στην οδό Λαχανά στην περιοχή των Παλαιών. Στο σημείο μετέβησαν τρία οχήματα με εννέα άτομα που έσβησαν τη φωτιά.

Τέλος, στις 17.40 το απόγευμα έγινε τηλεφώνημα για έντονο καπνό σε καμινάδα τσιπουράδικου στην Αγριά. Στο σημείο μετέβησαν δύο οχήματα και όπως έγινε γνωστό γέμισε καπνούς ο χώρος της κουζίνας, από πρόβλημα στο σύστημα εξαερισμού στην καμινάδα (φούσκα) του καταστήματος.

Τέλος, λόγω της διακοπής ρεύματος που έγινε από την ΔΕΔΔΗΕ, εξαιτίας της φωτιάς, εγκλωβίστηκε άτομο σε ασανσέρ παρακείμενης πολυκατοικίας που απεγκλωβίστηκε επιτυχώς μετά από λίγα λεπτά.

Στις φλογες το πρώην τουριστικό περίπτερο στη Νέα Ιωνία

Gepostet von magnesianews.gr am Montag, 6. Mai 2019

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.