Τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Το αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, με ορατά τα σημάδια μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στον εσωτερικό του χώρο τραυματίζοντας τον ίδιο και τους συνεπιβαίνοντες του, στην οδό Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου, Πέμπτη 25 Μαΐου 2017. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό με τον πρώην πρωθυπουργό να είναι τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε παγιδευμένο φάκελο στο εσωτερικό του οχήματος όπου επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μετά την δολοφονική επίθεση εναντίον του. Ο πρώην πρωθυπουργός φέρει θλαστικά τραύματα στο θώρακα και μικροεγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ θα νοσηλευθεί στην εντατική για προληπτικούς λόγους και αν κριθεί απαραίτητο ίσως υποβληθεί σε κάποια μικροεπέμβαση.

Σύσσωμη ήταν η καταδίκη του πολιτικού κόσμου για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ενώ η είδηση έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση του “Ευαγγελισμός”
«Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός». Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο. Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται. Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία. Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.
Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου»

Διαβάστε το χρονικό της επίθεσης στο news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.