Τσάμης κατά Μπέου: Είναι ανεύθυνο ανθρωπάκι, δεν έχει βοηθήσει καθόλου το νοσοκομείο

Σφοδρή επίθεση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κατά του Δημάρχου Βόλου

Σφοδρή επίθεση κατά του Αχιλλέα Μπέου εξαπολύει με ανάρτησή του σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμης Τσάμης, με αφορμή την απάντησή του Δημάρχου Βόλου στις επικρίσεις που δέχθηκε για την διοργάνωση της τελετής φωταγώγησης στην παραλία του Βόλου όπου δημιουργήθηκε συνωστισμός. Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Δήμαρχος βόλου χαρακτήρισε «κακόμοιρους και μίζερους» όσους εξέφρασαν αντιρρήσεις και αντέδρασαν με τη διεξαγωγή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. «Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τα οφέλη από τις ενέργειες που κάνει η σημερινή δημοτική αρχή, σε ότι αφορά την επισκεψιμότητα τη διαφήμιση, την προβολή και δεν μπορούν να αφουγκραστούν το τι θέλει ο κόσμος και τι έχει ανάγκη ο κόσμος, λυπάμαι πολύ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βόλου. Από την πλευρά του ο κ. Τσάμης, μετά την πρώτη εφημερία που έκανε στο νοσοκομείο Βόλου ως μέλος της ομάδας των ιδιωτών γιατρών που κλήθηκαν να αναλάβουν την υποστήριξη των συναδέλφων τους στο ΕΣΥ, αποκάλεσε «ανεύθυνο ανθρωπάκι» τον Αχιλλέα Μπέο κατηγορώντας τον για έλλειψη ενσυναίσθησης και ότι δεν έχει βοηθήσει το νοσοκομείο ενώ σπαταλάει χιλιάδες ευρώ για λαμπάκια και πυροτεχνήματα και του καταλογίζει ευθύνης για τυχόν αύξηση των κρουσμάτων στο Βόλο μετά τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσάμη

«Χθες που έκανα την πρώτη μου εφημερία στο Νοσοκομείο Βόλου έμαθα ότι ο Α. Μπέος με αποκάλεσε ανθρωπάκι γιατί αντί να βοηθάω ως Ιατρός τους ασθενείς κάνω δηλώσεις για τον συνωστισμό που προκάλεσε με τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.
Από αυτό που έζησα μέσα στο Νοσοκομείο μας θεωρώ ότι πρέπει να ντρέπεται ως άνθρωπος και ως δήμαρχος που χωρίς καμία ενσυναίσθηση διοργανώνει γλέντια ενώ πεθαίνουν αυτές τις ημέρες τόσοι άνθρωποι γύρω μας και δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο το Νοσοκομείο μας αντί να σπαταλάει χιλιάδες ευρώ για πυροτεχνήματα, λαμπάκια και πενιές,
Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να αυξηθούν στην πόλη μας τα κρούσματα κορωναιού από τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε. Εμείς ως ιατροί θα είμαστε στο ιατρείο μας αλλά και στο Νοσοκομείο για να περιθάλψουμε αυτούς τους συνανθρώπους μας. Αυτός θα αναλάβει τις ευθύνες του ή για μια ακόμη φορά θα συμπεριφερθεί ως ανεύθυνο ανθρωπάκι που στην πραγματικότητα είναι;»

Γ. Μουλάς: Να ανακαλέσει ο κ. Τσάμης τις ψευδείς κατηγορίες του

Στο μεταξύ, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, Γ. Μουλάς, αναφέρει “μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η σημερινή δημοσίευση του κ. Τσάμη, προέδρου του Ιατρικού συλλόγου στο facebook, η οποία αναρτήθηκε πάραυτα στα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Ο κ. Τσάμης κατηγορεί μεταξύ των άλλων, ευθέως, τον δήμαρχο, ότι «δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο το Νοσοκομείο μας».
Ειλικρινά διερωτάται κανείς αν ο άνθρωπος αυτός κατοικεί σε αυτή την πόλη ή αν έπεσε ξαφνικά σαν ούφο από τον ουρανό ώστε να μην γνωρίζει την συνεχή βοήθεια του Δήμου Βόλου προς το Νοσοκομείο Βόλου, γεγονός που έχει επανειλημμένα ανακοινωθεί και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα έχουν υπάρξει δελτία Τύπου, φωτογραφίες κτλ.
Προς ενημέρωση του κοινού αλλά και του κ. Τσάμη ο οποίος, φευ, είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ο Δήμος Βόλου συνεχώς ενισχύει και ικανοποιεί τα αιτήματα προς αυτόν από το Νοσοκομείο. Ευτυχώς, παρήλθαν οι εποχές του βλακώδους μικροκομματισμού, που δεν επέτρεπαν συνεργασίες του νοσοκομείου με τον Δήμο Βόλου. Μία νέα εποχή αγαστής και χρήσιμης συνεργασίας είναι σε εξέλιξη.
Φυσικά αναμένω ο κ. Τσάμης να σπεύσει να ενημερωθεί για την συνεργασία και βοήθεια του Δήμου Βόλου προς το Νοσοκομείο, και να ανακαλέσει την ψευδή και συκοφαντική δήλωσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.