Βελεστίνο: Ομαδικό παιχνίδι ανηλίκων και συνύπαρξη δεκάδων περιπατητών!

Στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου, και έκκληση του δημάρχου για αποφυγή συνωστισμού

Ομαδικό παιχνίδι ανηλίκων, καθώς και συνύπαρξη δεκάδων περιπατητών, που προκαλεί εύλογα, φόβο για τυχόν διασπορά του κορωνοϊού, διαπιστώνεται στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου, γεγονός που αποδεικνύεται και από την έκκληση του δημάρχου Δ. Νασίκα, για αποφυγή συνωστισμού.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, «ως Δήμαρχος, μετά τις σημερινές απαράδεκτες εικόνες που παρατηρήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο του Βελεστίνου, απευθύνω έκκληση προς τους Συνδημότες μου, ώστε να σταματήσει ο συνωστισμός που συμβαίνει καθημερινά, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες.
Μετά από καταγγελίες Συνδημοτών μας, έγιναν έλεγχοι τρεις φορές κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ομαδικό παιχνίδι ανηλίκων και εφήβων και η συνύπαρξη δεκάδων περιπατητών ταυτόχρονα. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν μόνο συστάσεις, ενώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα προβούμε στη λήψη αυστηρότερων μέτρων.
Σας καλώ όλους να αλλάξουμε αυτήν την εικόνα επιδεικνύοντας ατομική και κοινωνική ευθύνη ώστε να διασφαλίσουμε τη Δημόσια Υγεία. Επιμένουμε στην καλή συνεργασία Δήμου – Πολιτών και τονίζουμε με έμφαση ότι αυτό που ζητείται είναι η προσαρμογή στις συνθήκες των ημερών και η τήρηση των μέτρων».

*Φωτογραφία αρχείου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.