Βελτιωμένος από σήμερα ο καιρός στη Μαγνησία

Σε επιφυλακή παραμένουν οι υπηρεσίες

Βελτιωμένος θα είναι από σήμερα ο καιρός στη Μαγνησία, όπου τα όποια φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν, σύμφωνα με τον κ. Θεοφάνη Τακούδη, Μετεωρολόγο του ΕΜΕΣ «Αλέξανδρος Τακούδης».

Αναλυτικά, σήμερα τα ξημερώματα, λόγω ξαστεριάς και απουσίας συννεφιάς, η θερμοκρασία θα πέσει μέχρι και τους 7 βαθμούς Κελσίου. Παρ’ όλα αυτά κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλάζει πλέον το βροχερό σκηνικό και το υποδέχεται η ηλιοφάνεια με νοτιοανατολικούς ανέμους. Από το μεσημέρι η θερμοκρασία στον Βόλο θα ανέβει μέχρι και τους 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Κυριακή ο καιρός αναμένεται αίθριος με τους ανέμους να είναι ανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία στον Βόλο θα κυμανθεί από τους 9.0°C έως 15.0°C.

Για την Κυριακή, αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στον Βόλο, από 9.0°C έως 15.0°C. Πάντως, σε περιπτώσεις ανάγκης οι πολίτες να επικοινωνούν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στα τηλέφωνα 6944185068 και στα 24213-52464 , 24213-52459.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.